Uutiset

Työkoneet

Engconin nostokoukkuun lisää papua

Engconin toiseksi suurin kallistuva kauhanpyörittäjä saa entistä vahvemman nostokoukun. Näin se on hyväksytty jopa kahdeksan 8 tonnin nostoihin.

Engcon EC226 -kallistuva kauhanpyörittäjä on tarkoitettu käytettäväksi 19–26 tonnin kaivukoneissa. Siihen saa nyt entistä vahvemman nostokoukun, joka on hyväksytty kahdeksan tonnin kuormille. Se täyttää standardin EN 474-1: 2006 + A6: 2019 Liite E. Uudistus koskee tappikiinnitteisiä kallistuvia kauhanpyörittäjiä.

”Kauhanpyörittäjän yläosa on nyt saanut vahvemmat kylkilevyt, mikä mahdollisti tämän uudistuksen”, sanoo Engconin suunnittelija Göran Kron.

Entistä vahvemman nostokoukun kantokyky on kolme tonnia suurempi kuin edellisessä versiossa. Myös nostokoukun halkaisija on aiempaa suurempi, joten koukkuun mahtuu nyt vieläkin vankempia ketjuja tai nostovöitä.
”Tätä on toivottu meiltä, koska osa kuljettajista käyttää raskaissa nostoissa erittäin järeitä nostovälineitä”, Göran Kron jatkaa.

Göran Kron kertoo myös, että nostokoukulla on CE-merkintä, aivan kuten kaikilla muillakin nostokoukuilla, jotka Engcon asentaa kallistuviin kauhanpyörittäjiinsä. Uudistus otetaan käyttöön heti. Kahdeksan tonnin koukku on jo tuotannossa. Se toimitetaan nyt vakiovarusteena kaikissa tappikiinnitteisissä EC226-kallistuvissa kauhanpyörittäjissä.


Lue seuraavaksi