Uutiset

Työkoneet

Engconin automaattinen pikakiinnike helpottaa koneenkuljettajien arkea: ”Se pitäisi olla kaikilla”

Kun EC-Oilia, Engconin automaattista pikakiinnikejärjestelmää, käytetään yhdessä kallistuvan kauhanpyörittäjän ja hydraulisten työlaitteiden kanssa, sillä on valtava vaikutus kuljettajien arkeen ja myös koko kaivualaan. EC-Oil lisää kannattavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Hyödyt ovat niin suuret, että Engcon tarjoaa EC-Oilin täysin veloituksetta, jotta mahdollisimman moni voisi sen saada.

Automaattinen pikakiinnikejärjestelmä, jolla hydrauliset työlaitteet voidaan kytkeä kaivukoneen puomikiinnikkeeseen ohjaamosta poistumatta, yleistyy jatkuvasti. Siinä työlaite, hydrauliikat, sähköt ja keskusvoitelu kytkeytyvät automaattisesti. Kun puomin päähän vaihdetaan hydraulisen työlaitteen tilalle kallistuva kauhanpyörittäjä, voidaan sen perään kytkeä EC-Oilin avulla myös yhtä kätevästi hydrauliset työlaitteet. Kuljettajan jokapäiväinen työ helpottuu ja kehittyy, kun automaattista pikakiinnikejärjestelmää käytetään yhdessä kallistuvan kauhanpyörittäjän ja hydraulisten työlaitteiden kanssa. Tämä yhdistelmä lisää urakoitsijan joustavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.

Engcon suosittelee urakoitsijoita käyttämään työlaitteita, jotka on kehitetty toimimaan optimaalisesti toistensa kanssa. Jotta yhä useammat koneenkuljettajat voisivat työskennellä älykkäällä tavalla, Engcon tarjoaa automaattisen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmänsä täysin veloituksetta, kun asiakas tilaa kallistuvan kauhanpyörittäjän, Q-Safe-työlaitekiinnikkeen ja DC2-ohjausjärjestelmän samalla kertaa. Mikäli asiakas ostaa samalla myös Engconin hydraulisen työlaitteen, silloin myös kallistuvan kauhanpyörittäjän alapuolinnen EC-Oil on asiakkaalle veloitukseton.

”Haluamme luonnollisesti lisätä kuljettajien turvallisuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta, joten olemme tehneet automaattisesta EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmästämme täysin veloituksettoman. Lyhyesti sanottuna, haluamme tarjota kaikille konekuskeille modernin tekniikan, joka helpottaa heidän arkeaan, ja jonka avulla he voivat suorittaa entistä enemmän työtehtäviä lyhyemmässä ajassa ja lisäksi saada mahdollisuuden parempiin ansioihin”, sanoo Engconin omistaja ja perustaja Stig Engström. ”Emme halua, että EC-Oiliin investoinnista aiheutuva kustannus on este loppuasiakkaillemme, joten teimme hieman poikkeuksellisen ratkaisun ja aloimme tarjota automaattisen pikakiinnikkeemme maksutta.”
Tämä edellyttää totta kai, että asiakas ostaa Engconin järjestelmän – Engconin on oltava kannattava valinta!

Kun käytössä on automaattinen pikakiinnikejärjestelmä, kuljettaja voi ohjaamosta käsin kytkeä automaattisesti kallistuvan kauhanpyörittäjän tai muut hydrauliset työlaitteet puomikiinnikkeeseen tai kallistuvan kauhanpyörittäjän alapuolelle.

Turvaa ja ajansäästöä kuljettajalle

Engconin automaattinen pikakiinnikejärjestelmä säästää aikaa ja on turvallinen, sillä sitä käytettäessä kuljettajan ei tarvitse kiivetä ulos ohjaamosta ”jumppaamaan” käsin paineenalaisten ja usein likaisten hydrauliikan pikaliittimien kanssa.

”Suoritettavasta työstä riippuen ajansäästö voi olla jopa yksi tunti päivässä. Perinteisellä tavalla tehtynä työlaitteen vaihto voi kestää 3–4 minuuttia, kun taas EC-Oililla hydraulisen työlaitteen kytkentä vie vain kymmenen sekuntia. Tämä helpottaa kuljettajan työtä ja tekee kaivukoneista entistä kannattavampia”, Stig Engström toteaa lopuksi.


Engconin ainutlaatuinen päätös tehdä EC-Oilista ilmainen lisävaruste on voimassa kaikkialla maailmassa. EC-Oil on maksutta vakiona Engconin pikakiinnikkeissä ja Q-Safe-kiinnikkeellä varustettujen kallistuvien kauhanpyörittäjien yläosassa. Lisäksi EC-Oil on aina veloituksetta myös kaikissa Engconin hydraulisissa työlaitteissa, kuten kourissa, tärylevyissä, trukkipiikeissä ja harjalaitteissa, joissa on S45–S80-tyyppinen kiinnike. Kun asiakas ostaa kiinnikkeen ja kallistuvan kauhanpyörittäjän kanssa samalla kertaa myös hydraulisen työlaitteen, EC-Oil on veloituksetta myös pyörittäjän alapuolisessa kiinnikkeessä.


Lue myös: Engcon ennätysmyyntiin Ranskassa


Lue seuraavaksi