Uutiset

Työkoneet

Engconilta seulakauha

Engcon lanseeraa nyt seulakauhasarjan, joka täydentää sen laajaa, 1,5–32 tonnin kaivukoneisiin tarkoitettujen kauhojen, kourien ja muiden työlaitteiden valikoimaa. Seulakauha on tarkoitettu yksinkertaisiin seulontatöihin, kun seulottua materiaalia ei ole saatavilla täyttöä varten tai kun tarvitaan materiaalia, jossa ei ole suurehkoja kiviä.

”Uusi seulakauhamme perustuu huippusuosittuun luiskakauhaan, joka on ollut valikoimassamme vuodesta 2008 lähtien”, sanoo Engcon Holdingin suunnittelija Johan Johansson.

Johan Johansson kertoo, että seulakauhassa ei ole umpinaista pohjaa vaan siinä on kauhan koko leveydellä kulkevat, korkealujuusteräksiset pyörötangot, joiden kovuus on 500 Brinelliä. Terästankojen väli on pienemmissä kauhoissa vähintään 30 mm ja suuremmissa malleissa enintään 70 mm.

”Sekä terästankojen että huulilevyn kovuus on 500 Brinelliä, mikä takaa maksimaalisen käyttöiän”, Johan Johansson toteaa lopuksi.

Engcon kertoo, että uusia seulakauhoja on 12 eri kokoa. Kauhojen leveys vaihtelee 900 mm:stä (pieniin kaivukoneisiin tarkoitetut mallit) aina 2 000 mm:iin (suuriin kaivukoneisiin tarkoitetut mallit). Toimitukset alkavat vuoden 2016 aikana. OP.

Lue seuraavaksi