Uutiset

Työkoneet

Engcon yhteensopiva Cat® Next Gen -kaivukoneiden kanssa

Engcon ilmoittaa seuraavan sukupolven DC3-ohjausjärjestelmän yhteensopivuudesta Cat® NGH (Next Gen Hydraulic) -kaivukoneiden kanssa 13–35 tonnin kokoluokissa. Tämä tekee Engconin valmistamien kallistuvien kauhanpyörittäjien ja ohjausjärjestelmien asentamisesta Caterpillarin kaivukoneisiin huomattavasti aiempaa helpompaa, lupaa valmistaja.

Engcon-kauhanpyörittäjien seuraavan sukupolven ohjausjärjestelmä DC3 perustuu uuteen laitteisto- ja ohjelmistoalustaan, joka helpottaa valmistajan mukaan asennusta ja kytkemistä koneen liitäntöihin. Cat® NGH:ssa Engcon-kauhanpyörittäjien asennus voidaan suorittaa tunneissa päivien sijaan.

”Tuotteidemme kysynnän kasvaessa maailmanlaajuisesti meille on ratkaisevan tärkeää tuoda tuotteemme helpommin asiakkaiden saataville. Yhtä tärkeää on varmistaa, että asiakas saa täyden hyödyn siitä, mitä sekä engcon-kauhanpyörittäjä että peruskone voivat tarjota. Cat® NGH:n kolmannen osapuolen pyörittäjätuki ja DC3-ohjausjärjestelmämme mahdollistavat nyt molempien saavuttamisen”, sanoo Engconin ohjausjärjestelmien tuotepäällikkö Fredrik Eklind.

Kun Engconin seuraavan sukupolven ohjausjärjestelmä on yhteensopiva Caterpillarin kolmannen osapuolen liitännän kanssa, asennukset eivät ainoastaan yksinkertaistu, vaan asiakas voi nyt myös hyödyntää kaikkia Cat® NGH:n ja Engconin kauhanpyörittäjien tarjoamia teknisiä ominaisuuksia.

Liitännän ansiosta kauhanpyörittäjää voidaan valmistajan mukaan ohjata saumattomasti Cat® NGH -kaivuvivuilla. Se on myös täysin yhteensopiva Engconin toisen sukupolven ePS v2 -asentoanturin kanssa, mikä tarkoittaa, että pyörittäjä voi lähettää sekä kallistus- että pyöritystietoja suoraan peruskoneeseen.

Paikannustietoja voidaan sitten käyttää Cat® NGH:n toiminnoissa, kuten Cat Gradessa, Cat Payloadissa ja Cat E-Fencessä. Engconin kauhanpyörittäjän luvataan olevan on nyt täysin yhteensopiva, joten asiakkaat voivat hyödyntää kaikkea Cat NGH -kaivukoneiden tarjoamaa tekniikkaa ilman, että ohjaamoon tarvitsee kajota tai lisäantureita asentaa.

Engconin DC3-ohjausjärjestelmä, joka on yhteensopiva kolmannen osapuolen CAT-liitännän kanssa, tulee markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Lisätietoja tuotteesta saa paikalliselta Engcon-jälleenmyyjältä.
Lue seuraavaksi