Uutiset

Työkoneet

Engcon avaa verkkokaupan Suomen markkinoille

Maailman johtava kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistaja Engcon avaa Suomen markkinoille verkkokaupan, jossa myydään kauhoja, haarukkarunkoja, routapiikkejä, asfalttileikkureita ja tasauspalkkeja 1,5–33 tonnin kaivukoneisiin.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja yksinkertaisen tavan ostaa tuotteitamme nopealla toimituksella suoraan valmistajalta, ja siihen verkkokauppa on luonnollinen valinta”, sanoo Engcon Groupin tuotepäällikkö Martin Engström.

Martin Engström kertoo, että verkkokauppa on sovitettu käytettäväksi sekä matkapuhelimella että tietokoneella. Verkkokaupassa on tarjolla Engconin mekaanisia työlaitteita. Suurin osa tuotteista on saatavilla varastosta nopealla toimituksella.

”Mekaaniset työlaitteet ovat sen verran yksinkertaisia, että ne eivät edellytä asiakastuen antamista myynnin yhteydessä, ja sopivat siksi hyvin verkkomyyntiin. Muita tuotteitamme myyvät jatkossa edelleen jälleenmyyjämme, jotka opastavat asiakasta oikeiden asetusten löytämisessä.”

Tällä Martin Engström viittaa erityisesti kallistuviin kauhanpyörittäjiin, sillä ne on sovitettava tarkasti oikein sen koneyksilön mukaan, johon ne on tarkoitus asentaa.

”Kaivukoneet ovat hyvin pitkälle kehittyneitä, joten työlaitteet on optimoitava niihin sen mukaisesti. Tässä jälleenmyyjillämme on tärkeä rooli, sillä heillä on asiantuntemusta juuri heidän koneistaan”, sanoo Martin Engström.

Engconin verkkokauppa avautuu 4. toukokuuta ja siellä on myynnissä laaja valikoima kynnellisiä ja kynnettömiä kuokkakauhoja, kaapeliojakauhoja, VA-kauhoja ja seulakauhoja sekä haarukkarunkoja, routapiikkejä, asfalttileikkureita ja tasauspalkkeja.

Verkkokauppaan pääsee Engconin kotisivuilta tai suoraan osoitteesta engcon.fi/verkkokauppa.


Lue seuraavaksi