Uutiset

Työkoneet

Engcon-asiakkaat yhä tyytyväisempiä

Engconin asiakastyytyväisyydestä tehdyn mittauksen mukaan asiakkaat ovat yhä entistä tyytyväisempiä. Kaksi viimeisintä mittausta on osoittanut jatkuvaa asiakastyytyväisyyden kasvua kaikissa niissä Pohjoismaissa, joissa Engconilla on toimintaa. Tämän vuoden mittauksissa oli uutta se, että niitä suoritettiin myös Pohjoismaiden ulkopuolisilla markkinoilla.

Engcon suorittaa säännöllisesti mittauksia asiakkaidensa tyytyväisyyden seuraamiseksi. Uusimmat tulokset osoittavat jatkuvia positiivisia tuloksia ja asiakastyytyväisyyden kasvua sekä jälleenmyyjien että loppuasiakkaiden ryhmissä Pohjoismaissa. Engconin asiakastyytyväisyyden arvosana jälleenmyyjien ryhmässä nousi edellisvuodesta kaikissa maissa. Myös loppuasiakkaiden asiakastyytyväisyysarvosana nousi Tanskassa ja Suomessa, mutta Ruotsin ja Norjan arvot olivat samalla tasolla kuin edellisenä vuonna.

Yksittäisistä alueista suurin tyytyväisyys kohdistuu Engconin kauhapyörittäjiin. Myös Engconin huolto ja asiakastuen arvosanat ovat nousseet jatkuvasti edellisvuosiin nähden (erityisesti jälleenmyyjäpuolella). Tulokset ovat olleet hyviä myös alustavissa mittauksissa Englannissa, Ranskassa, Alankomaissa ja Saksassa.

Engconin viestintävastaavan Sten Strömgrenin mukaan tulos vahvistaa sitä, että yrityksen jatkuvasti tekemä kehitystyö tuo tuloksia. Koko ajan on kuitenkin olemassa kehitysmahdollisuuksia.

”Tämä on meille erittäin hyvä osoitus ja todiste siitä, että teemme oikeita asioita. Tiedämme, että meillä on vahvuusalueita, kuten henkilökohtaiset kontaktit, joista saamme erittäin hyvät arvosanat. Sitten meillä on myös alueita, joilla haluamme olla parempia; tämä on jatkuvaa työtä. Nyt odotamme lisäksi innolla sitä, että voimme jatkaa asiakastyytyväisyyden parantamista Pohjoismaiden ulkopuolisilla markkinoilla ja parantaa arvosanoja myös siellä”, sanoo Strömgren.

Asiakastyytyväisyyden mittaukset suorittaa Infacto Insight Partner Group Engcon Groupin toimeksiannosta. OP.

Lue seuraavaksi