Uutiset

Työkoneet

Elfving on aloittanut Aodes-traktorimönkijöiden maahantuonnin

Aodes-traktorimönkijä

Oy Elfving Ab, joka on tullut tutuksi muun muassa Peugeot-skoottereiden, Drac-supermotojen ja Aixam-mopoautojen maahantuojana, on aloittanut nyt AODES-mönkijöiden maahantuonnin.

Aodes-mönkijät ovat T3b-tieliikennetraktoreita kokoluokissa 650 cc, 800 cc ja 976 cc. Lisäksi valikoimaan ensi vuonna tulevat myös lämpöhytilliset ”side by side” T1b -mallit.

Aodes [odes] on laadukas, Kiinassa valmistettu mönkijä, jonka suurin vientimaa on Pohjois-Amerikka. Muita isoja vientialueita ovat Australia, Etelä-Amerikka sekä Eurooppa. Tehtaalla on jo pitkä historia, sillä se juhlistaa ensi vuonna 30-vuotista taivaltaan.

Aodes tulee Suomessa kilpailemaan vahvasti, sillä brändin ensisijainen vahvuus on kaksisylinteriset V-Twin-moottorit. Tästä huolimatta hintataso on hyvin maltillinen.

Aodes-traktorimönkijä

Kaksisylinterisen moottorin etuja ovat tehokkuus ja hyvä vääntömomentti, tasainen ja miellyttävä käynti, rauhallinen liikkeellelähtö, hyvä ääni. Lisäksi tuotteet ovat erittäin hyvin varusteltuja; 1600 kg:n vinssi, vetokoukku, led-valot, käsisuojat, etu- ja takapuskurit, USB-liittimet jne. Kaiken kruunaa hieno ulkonäkö.    

Aodes-mönkijöiden myynti ja markkinointi alkaa heti syyskuun alussa. Samanaikaisesti Elfving jatkaa koko maan kattavan jälleenmyyntiverkoston rakentamista.Lue seuraavaksi