Uutiset

Työkoneet

Elektroninen lämpöliivi lämmittää

Elektroniset Nevercold Aspen -lämpöliivit tuovat täysin uudenlaista mukavuutta talviseen ulkoiluun ja ulkona työskentelyyn. Oululainen Nevercold International on tiiviisti mukana alan kansainvälisessä kehityksessä, ja se tuo nyt markkinoille kaksi uutta elektronista lämpöliivimallia. Liiveissä on ohuet hiilikuitumateriaalista valmistetut lämpöelementit, jotka saavat virtansa pienistä ja kevyistä litiumioniakuista.

Elektroninen Nevercold Aspen -lämpöliivi on suunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka työ- tai vapaa-aikanaan oleskelevat kylmässä. Liivissä on neljä erittäin ohutta hiilikuitumateriaalista valmistettua lämmityselementtiä. Näistä kaksi sijaitsee liivin etupuolella rinnan korkeudella, yksi yläselässä ja yksi ristiselässä.

Lämpöelementit saavat energiansa pienestä 2600 mAh:n litiumioniakusta, jolla on on oma paikkansa liivin sisäpuolen akkutaskussa. Aspen -liivissä voi käyttää kahta akkua yhtä aikaa, jolloin käyttöaika on yhdellä latauksella jopa 10 tuntia.

Aspen-lämpöliivin materiaali on miellyttävä microfleece. Liivissä on myös tuulieristekalvo.

Naisille suunniteltu Nevercold Aspen Lady -lämpöliivi on tekniikaltaan täysin samanlainen kuin Aspen-lämpöliivi – se poikkeaa siitä ainoastaan leikkaukseltaan.

Mukavuutta talviseen ulkoiluun ja ulkotöihin

Elektroniset lämpöliivit tekevät talvisesta ulkona oleskelusta miellyttävämpää kaikille, jotka ovat herkkiä kylmälle. Elektroninen lämpöliivi on erityisen tehokas lämmönlähde silloin, kun kylmässä säässä joudutaan oleskelemaan pitkiä aikoja liikkumatta. Liivit soveltuvat erinomaisesti mm. ratsastukseen, pilkkikalastukseen ja metsästykseen, mutta myös esimerkiksi lastentarhanopettajille, pysäköinninohjaajille ja muille ulkona työskenteleville.

Elektronisten lämpöliivien lisäksi Nevercold Internationalin tuotevalikoimaan kuuluu elektronisia lämpökäsineitä ja lämpöpohjallisia sekä kertakäyttöisiä käden-, varpaan- ja kehonlämmittimiä. Nevercold International toi lämpötuotteet Suomen markkinoille vuonna 2011. Niitä on siitä lähtien myyty tuhansittain sekä ammatti- että vapaa-ajankäyttöön.

Lue seuraavaksi