Uutiset

Työkoneet

E. Helaakoski Oy kasvoi taas yrityskaupalla

Suomen suurimpiin nostopalvelualan yrityksiin lukeutuva E. Helaakoski Oy laajentaa toimintaansa Kaakkois- ja Itä-Suomessa ostamalla Lappeenrannassa sijaitsevan nosto- ja kuljetusalan yrityksen Kuljetus Renki Oy:n. E. Helaakoski Oy laajentuu voimakkaasti, sillä edellisen kerran yhtiö teki yrityskaupan kesäkuussa 2012.

Yrityskaupan myötä E. Helaakoski Oy:n nostokalusto vahvistuu tehokkailla kappaletavaranostureilla varustetuilla kuorma-autoilla. Myös kuljetuspalvelu vahvistuu. Selkeää lisäarvoa asiakkaille syntyy, kun yhä monipuolisemmat nostopalveluratkaisut voidaan toimittaa kokonaisvaltaisesti samasta paikasta. Tarkastelemme palveluntuotantoamme aina kokonaisuutena, jota nyt tehdyt yrityskaupat tukevat erinomaisesti.

E. Helaakoski Oy:n tuottamien nostopalveluratkaisujen saatavuus paranee koko Kaakkois- ja Itä-Suomen alueella, jolloin ammattitaitoiset ja luotettavat nostopalvelut ovat entistä laajemman asiakaskunnan käytettävissä.

Investoinneilla hankitaan valmiuksia tulevaisuuden kasvaviin haasteisiin. Laajentumista vauhdittavat muun muassa Kaakkois- ja Itä-Suomen suuret hankkeet, joissa olemme vahvasti mukana. Yrityskauppa mahdollistaa resurssien varaamisen niin ikään Venäjälle suuntautuvaan palvelutarjontaan.

Perheyritys E. Helaakoski Oy on valtakunnallinen nostopalveluiden tarjoamiseen erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluvat ajoneuvonostureiden, ristikkopuominostureiden, henkilönostimien ja kurottajien vuokraus sekä kuljetuspalvelut. Toimipaikkoja yhtiöllä on Raahessa, Oulussa, Kokkolassa, Vaasassa, Pietarsaaressa, Kouvolassa, Porvoossa ja Lappeenrannassa. Yhtiö palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita.

Lue seuraavaksi