Uutiset

Työkoneet

E. Helaakosken avoimet ovet kiinnostivat

Nostopalveluita Suomessa ja pohjoismaissa tarjoava yritys E. Helaakoski Oy järjesti uudessa toimipaikassaan Kytösavuntiellä Kempeleessä avoimien ovien päivät 4.–5. huhtikuuta. Toimipaikka otettiin käyttöön jo viime vuonna, mutta nyt paikkoja päästiin esittelemään yleisölle virallisesti. Avoimet ovet järjestettiin yhteistapahtumana Transport Savikko Oy:n terminaalissa toimivien eri alojen yritysten kanssa.

Runsaslukuinen yleisö sai kaksipäiväisen tapahtuman aikana nauttia aurinkoisesta ilmasta, hyvästä tarjoilusta sekä E. Helaakoski Oy:n järjestämästä yleisönostatuksesta. Korkeuksissa riippuvasta henkilönostokorista avautuivatkin hulppeat näkymät kymmenien kilometrien päähän.

”Kävijöille maistuivat makkarat, kuulumisia vaihdettiin ja nostatuksiakin tehtiin molempina päivinä miltei tauotta. Nyt, kun toimipaikka on tullut yleisölle tutuksi ja kontakteja on luotu, tästä on erittäin hyvä jatkaa”, kommentoi kuljetuspäällikkö Raimo Tervapuro. ”Toimipaikka sijaitsee valtaväylien varrella, tästä on asiakkaillemme selkeää hyötyä nopeampina reagointiaikoina ja helpompana saavutettavuutena.”

Lue seuraavaksi