Uutiset

Työkoneet

Dynaset toimitti maailmalle 30 000. hydraulilaitteen

30 000. Dynaset-laite, 6kW:n hydraulinen HMG-magneettigene-raattori, luovutettiin Dynaset Oy:n singaporelaiselle jälleenmyyjälle Ricon Private Limitedille. Laitteen vastaanotti perinteisen, kansainvälisille jälleenmyyjille tarkoitetun koulutustapahtuman yhteydessä Riconin edustaja, johtaja K.W. Koh. Luovuttajana toimi Dynaset Oy:n myyntipäällikkö Mika Pitkälä. Laite toimitetaan edelleen loppukäyttäjälle, joka tehokkaan, varmatoimisen ja nopean magneettigeneraattorin avulla tehostaa työtään, romunkäsittelyä ja metallin kierrätystä. HMG:n avulla raskas ja vaativa urakointi sujuu vaivattomasti ja rahaa säästäen.

Dynaset vie noin 70 prosenttia tuotteistaan suoraan ulkomaille. Välillinen vienti mukaanlukien ulkomaille viedyn tavaran osuus on 90 prosenttia. Dynaset Oy:llä on kasvava maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkosto ja oma myyntitoimisto Kiinassa.

Dynaset Oy on maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepumppujen ja -kompressorien valmistaja. Yrityksen laitteilla on useita tehokkaita aikaa, rahaa ja vaivaa säästäviä ammattilaissovellutuksia. Työkoneen hydraulienergiasta saadaan hydrauligeneraattorin avulla korkealaatuista sähköä luotettavasti ja vaivattomasti. Hydraulinen korkeapainevesipumppu soveltuu esimerkiksi kadun- ja putkistonpesuun ja muuhun korkeapainepesuun, pölynsidontaan ja korkeapainesammutukseen. Kompaktit hydraulikompressorit tuottavat luotettavaa käyttövoimaa pneumaattisille työkaluille ja esimerkiksi paineilmamyyrien voimanlähteeksi tai kaivojen huuhteluun.

Lue seuraavaksi