Uutiset

Työkoneet

Doosan DX180 LC on hyvä työkumppani Keslan 25RH kaatopäälle

Eero Karhu Ky:n toimialaa ovat metsätyöt, ojitukset, tienrakennus-työt, kannonnostotyöt sekä pohjatyöt.

”DX 180 LC soveltuu erittäin hyvin hydrauliikan, tehokkaan moottorin ja 60 cm korkean maa-varan ansiosta kanto- ja hakkuutöihin, myös suometsissä. Koneen ei tarvitse olla yhtään suurempi, vaan tämän kokoluokan kone on hyvin monipuolinen ja sopii useaan työkohteeseen.

Vaikka kone ei ole lyhytperäinen, niin vuosia kaivukoneen puikoissa olleelle peräylitys ei ole uusi asia eikä se ole tuottanut ongelmia. Doosan DX 180 HLC varustettuna Keslan 25RH kouralla ja X-tender puomilla on todellinen yleiskone harvennuksiin sekä päätehakkuisiin, joissa puun läpimitta on alle 40 cm. X-tender puomi helpottaa konetta nostelemaan sekä antaa 10,5 metriä lisäulottuvuutta”, kertoo Henri Karhu.

Eero karhu Ky:n hankkiman koneen muita varusteita ovat mm. kylki- ja peräpalkit, alaikkunan suojaritilä, tukisukset ja telaohjaimet, pohjapanssari, erikoisvaloteline, 11 kappaletta xenon-valoja. Lisäksi koneeseen tuli Viking-varustus, Marttiinin kauhankallistaja, Safematic-keskusvoitelu, Webasto Thermo50 lämmitin, hydrauliikkaöljyn lämmitin sekä luiska- ja kiilahydrauliikka. Varustelun yhteydessä koneeseen asennettiin myös asiakkaan tarpeisiin sopiva 2-toiminen lisähydrauliikkapumppu.

DX 180 LC on Eero Karhu Ky:lle jo seitsemäs uusi Daewoo/ Doosan. Tällä hetkellä Karhuilla on kolme konetta käytössä; uusi DX180 LC ja hyvin palvellut Daewoo S150 LC-V. Lisäksi Karhuilla on myös Daewoo 225LC-V. Yrityksen perustaja Eero Karhu aloitti työskentelyn vuonna 1979 ajokoneella, millä hän työskenteli noin 20 vuotta. Vuonna 1996 Eero Karhu Ky hankki ensimmäisen Daewoo’n 130II:n ja sillä tiellä ollaan yhä. Merkki ei ole vaihtunut ja koneista on pidetty paljon.

Henri ja Eero Karhu ovat olleet tyytyväisiä Hannun-Kone Oy:n toimivaan huoltoon ja asiakaspalveluun. Henri Karhu mainitsee erityisesti Doosan’n ja Hannun-Kone Oy:n erittäin hyvän varustelutason, jota vastaavaa hän ei ole löytänyt kilpailijoilta. Se on ollut heille hyvin merkittävä tekijä konekauppoja tehdessä. Lisäksi asiakkaan mielipiteet kuunnellaan tarkoin varusteluvaiheessa ja asiakas pystyy vaikuttamaan lopputulokseen toiveillaan.

Katso video oheisesta linkistä:
Hakkuutyöskentelyä työmaalla

Lue seuraavaksi