Uutiset

Työkoneet

Doofor DF530X – suosikin uusi versio

Doofor DF530X

Doofor Oy:n suosituimmasta mallista DF500X:stä on nyt saatavana uusi, edistyksellinen versio. Mallinimeä Doofor DF530X kantava kallioporakone on kaikenlaiseen yleislouhintaan, lujituspulttaukseen ja tarvekiven louhintaan tarkoitettu porakone, jossa kalustona voidaan käyttää 7/8” tai 1”:n kuusiotankoja. Porakoneessa voidaan porareiän huuhteluun käyttää joko ilmaa tai vettä. Suurin suositeltu reiän halkaisija on 48 mm.

Edistyksellistä ajattelua porakoneessa edustaa sen ohjausventtiili, joka antaa männälle tarkan, mutta voimakkaan iskun korkealla 90 Hz:n taajuudella. Venttiilin uusi suunnittelu vähentää hydrauliikkaöljyn hukkavirtausta ja vähentää täten kulutusta jopa 20 %. Doofor DF530X:llä on myös parannettu suojakyky poralaitteen paineenvaihteluita vastaan, joka tarkoittaa pidempiä tiivisteiden vaihtovälejä. Myös koneen runkoa on kehitetty tiiviimmäksi. Huuhteluputken voitelulla vähennetään männän kitkaa ja näin osaltaan parannetaan porakoneen taloudellisuutta.

”Suurin osa tästä porakonemallista menee vientiin poralaitteiden valmistajille. Suomeen porakonetta myydään ensiasennuskoneena kaivukoneliitännäisiin laitteisiin ja urakoitsijoille. On ollut ilo huomata, että asiakkaat luottavat laatumme niin paljon, että olemme tänä vuonna saaneet vaihtaa monta jo 1990-luvulta palvellutta porakonetta uusiin DF530X:iin”, kertoo Doofor Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kuusento. ”Myös niskallinen versio, DF530S, on saanut positiivista palautetta. Sille on ollut erityistä kysyntää yleislouhinnan lisäksi kaivostoiminnassa.”

Lue seuraavaksi