Uutiset

Työkoneet

DLL:n toimiala-asiantuntijat ymmärtävät asiakkaiden haasteet

DLL on yksi maailmanlaajuisia johtavia rahoitusyhtiöitä jolla on 50-vuoden kokemus laitteiden ja teknologian rahoitusratkaisuista jotka mahdollistavat yrityksiä menestymään muuttuvassa maailmassa. Pääkonttori on Eindhovenissa Hollannissa.

Janne Nykänen on DLL:n maanrakennus, kuljetus – ja teollisuudenkoneiden asiakkuuspäällikkö.

DLL tarjoaa rahoituspalveluja maatalous-, elintarvike-, terveydenhuolto-, cleantech-, rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloille sekä asiakirjakuvantamiseen ja teknologiateollisuuteen.

DLL tekee yhteistyötä laitevalmistajien ja –jälleenmyyjien kanssa yli 30 maassa ja tukee niiden jakeluverkostoja sekä auttaa kasvattamaan liiketoimintaa. Suomessa DLL rahoittaa yhä enemmän myös kone- ja kuljetuskalustokauppaa, kertoo asiakkuuspäällikkö Janne Nykänen.

DLL yhdistää asiakaskeskeisyyden perusteelliseen alan asiantuntemukseen, mikä auttaa sitä tarjoamaan kestäviä ratkaisuja omaisuudenhallinnan koko elinkaarelle, mukaan lukien kaupallisen rahoituksen, vähittäisrahoituksen ja käytettyjen laitteiden rahoituksen palvelut. DLL on Rabobank Groupin täysomistuksessa oleva tytäryhtiö.

Suomessa DLL:n toimisto sijaitsee Helsingissä.

Lue seuraavaksi