Uutiset

Työkoneet

Delete laajentaa Ruotsissa

Delete parantaa palvelutasoaan Ruotsin eteläosissa avaamalla Karlstadissa uuden teollisuuspuhdistusyksikön samalla kun Göteborgin toimintaa vahvistetaan. Asiakkaalle tämä tarkoittaa lyhempiä matkoja, nopeampia saapumisaikoja ja parempaa henkilöstön sekä kaluston saatavuutta kaikilla paikkakunnilla isojen huoltoseisokkien ja korjausten aikana.

Karlstadiin perustettava toimipiste on Deletelle tärkeä, sillä lähistöllä on massa- ja paperiteollisuutta, terästeollisuutta sekä lämpövoimalaitoksia.

”Karlstadissa käynnistetään kahdenlaista toimintaa. Tarjoamme Deleten jo vakiintunutta palvelua, raskasta teollisuuspuhdistusta ja seisokkihuoltoja, mutta myös putkistonpinnoitus- ja -saneerauspalveluja. Jälkimmäinen on lisensioitu tuote, jota tarjoamme ainoana yrityksenä Skandinaviassa”, kertoo liiketoimintajohtaja Petri Virtanen.

Putkistopinnoitukseen ja -saneeraukseen kuuluu putkien sekä teräs- ja betonisäiliöiden pinnoitus sisäpuolelta. Tekniikka on hyväksytty myös juomavettä käyttäviä säiliöitä ja putkistoja varten. Tämä on Deletelle täysin uusi palvelu ja siinä on suuria mahdollisuuksia myös viennissä esimerkiksi Norjaan ja Tanskaan.

Göteborgin toimipiste vahvistuu merkittävästi henkilöstölisäysten ja myös kaluston osalta uuden korkeapainelaitteiston kautta. Aiemmin Göteborgissa on keskitytty lähinnä palvelemaan rakennusteollisuutta ja lämpölaitoksia. Jatkossa Delete tarjoaa Göteborgissa kaikki raskaan teollisuuspuhdistuksen palvelut eri teollisuuden aloille. Toimipiste myös muuttaa uusiin, valoisiin ja tarkoituksenmukaisiin tiloihin.

”Olemme todella iloisia siitä osaamisesta, jonka olemme onnistuneet sitomaan yritykseen toiminnan laajentamisen myötä. Tämän takia en ole huolissani siitä, että käynnistämme uutta toimintaa alan huippusesongin ulkopuolella. Tämä on Deletelle ominaista – näemme mahdollisuuksia, emme ongelmia”, Virtanen sanoo.

Hyötyjä sekä asiakkaalle että ympäristölle

Uudet toimipisteet tuovat mukanaan lukuisia hyötyjä asiakkaille. Huoltokatkojen ja korjausten aikana tehtävistä matkoista tulee nykytilanteessa melko kalliita, ja lisäksi ne vievät aikaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista osaamista.

”Olemme päätyneet siihen, että työntekijät matkustavat toiselle paikkakunnalle tarpeen vaatiessa. Ajoittain tämä on tarkoittanut sitä, ettei meillä ole ollut kovin paljon työntekijöitä esimerkiksi yllättävien huoltokatkojen varalta. Tämä tulee muuttumaan, kun saamme uutta henkilökuntaa sekä Karlstadiin että Göteborgiin. Lisäksi saatavuusaste paranee asiakkaiden osalta, meistä tulee kustannustehokkaampia ja matkojen väheneminen on hyödyksi ympäristölle, mikä onkin tärkeä osa kokonaisuutta meidän kaltaisellemme ympäristöpalveluyritykselle”, Virtanen sanoo.

Molemmat uudet toimipisteet käynnistävät toimintansa nyt joulukuussa. Toimitusjohtaja Mårten Fuchsilla, joka aloitti työt Deletellä syyskuun lopussa, on ollut intensiivinen alku.

”Laajeneva toimintamme on osa panostustamme ja osoittaa selkeästi, että seuraamme strategisia, kasvua koskevia tavoitteitamme sekä aikomustamme laajentaa Deleten toimintaa Ruotsissa. Visiomme on, että voisimme olla ympäristö- ja teollisuuspalvelujen johtava toimija Ruotsissa. Mielestäni osoitamme nyt, että suhtaudumme tähän vakavasti”, Fuchs summaa.

Lue seuraavaksi