Uutiset

Työkoneet

Dae-Tek Oy juhli avajaisia Liedossa

Doosan- ja Bobcat -edustuksistaan tunnetun Dae-Tek Oy:n Turun konttori korjaamoineen on muuttanut Turun Runosmäestä Liedon Avantin alueelle osoitteeseen Mursketie 1. Samasta osoitteesta, viereisestä kiinteistöstä löytyy myös Doosan-trukkeja myyvä Trukkkila.

Paitsi myynti, Mursketie yhdessä toimii myös korjaamo sekä pienimuotoinen varaosavarasto. Korjaamon töitä helpottaa katossa oleva hallinosturi, jota edellisessä paikassa ei ollut.

Timo Juhannusvuori (oik.) oli tammikuun lopussa ensimmäisenä avajaispäivänä tyytyväinen mies. Muutaman ensimmäisen tunnin aikana kävijöitä oli ollut jo satakunta.

Lihasoppa teki kauppansa ja päälle saattoi hörpätä kaffeet.

Dae-Tek Oy:n varaosapäällikkö Jani Kuitunen esitteli varaosatoimintojen ohella Bobcatin suosittua tela-alustaista ja radio-ohjattua pienkuormaajan pienoismallia.

”Tätä meni edellisessä Maxpossa kaupaksi kymmeniä. Tällä kun päästelee menemään osastolla malliksi, niin kaikki pikkupojat haluaa sen heti. Joskus vanhemmat tietenkin ovat hieman käärmeissään, kun laitamme tällaisia houkutuksia esille”, naurahtaa Kuitunen ja lupaa tämänkin syksyn Maxpoon tuotetta myyntiin.

”Bobcat toi meille brändin myötä paljon lisää sellaisia varaosanimikkeitä, joita ei enne ole ohjelmassa ollut. Renkaita, lumiketjuja, paitoja, pipoja ym. sellaista tavaraa, jolla luodaan sitä imagoa”, lisää Kuitunen.

Liedon konttori sijatsee vain hieman irti tamperelaisten arvostamasta Turun ohitustiestä, joten paikka on Avantin teollisuusalueen näkyvimpiä. Tosin lehteen puhkeavat koivut saattavat kesäaikaan hieman estää hyvää näkyväisyyttä päätielle.

Myös lentokentälle on Mursketieltä varsin lyhyt matka. Maailmalta tulevat varaosat ovat TNT:n lentokentän läheisyydessä sijaitsevan terminaalin ansiosta nopeasti Turussa. Osia ei siis kierrätetä Dae-Tekin Keravan varaosavaraston kautta.

Varaosapäällikkö Kuitusen mukaan kaikkiin Suomen toimipisteisiin Euroopasta tulevat varaosat saapuvat lähikentille kulkematta pääkonttorin kautta.

Dae-Tek Oy juhli avajaisia Liedossa.

Dae-Tek Oy juhli avajaisia Liedossa.

Lue seuraavaksi