Uutiset

Työkoneet

Cramo Adapteolta Smartblock-työtilakuutiot

Cramo Adapteo tarjoaa jatkossa asiakkailleen vuokrattavaksi työtilakuutioita. Ensimmäisenä kuutiot nähdään
Slush 2016 -startup-tapahtumassa.

Siirtokelpoisten tilaratkaisujen Pohjois-Euroopan markkinajohtaja Cramo Adapteo täydentää toimistotilojen tuotevalikoimaansa ja aloittaa yhteistyön suomalaisen Smartblock Oy:n kanssa. Yhteistyön alkuvaiheessa Smartblockin työtilakuutioita voi vuokrata Cramo Adapteon kautta Suomessa. Yritysten ensimmäinen yhteinen tapahtumatoteutus on Slush 2016, jonka Production Partnereita sekä Cramo että Smartblock ovat.

“Smartblockin modernit työtilakuutiot ovat vuokrattavissa kauttamme julkisten tilojen ja toimistokohteiden lisäksi myös esimerkiksi messuille, kauppakeskuksiin sekä promootio- ja urheilutapahtumiin. Päiväkodeista, kouluista, toimistoista ja majoitusratkaisuista asiakkaillemme tuttu tuotevalikoimamme laajenee näin uuteen suuntaan. Suunnittelemme ja toimitamme tilat tarvittaessa asiakkaille avaimet käteen –ratkaisuna”, kertoo Cramo Adapteon johtaja Petri Moksén.

Smartblockin liikuteltavien työtilakuutioiden valtteja ovat tehokkuus, joustavuus ja hyvä äänieristys. Työtilakuutiot sisältävät myös käyttövalmista esitystekniikkaa, joka soveltuu esimerkiksi näyttäviin promootiotilaisuuksiin tai tehokkaisiin asiakastapaamisiin. Smartblock palvelee jo useita toimisto- ja julkitilakohteita ja tarjoaa tiloja kokoustamiseen, työntekoon, asiakaspalveluun ja rentoutumiseen.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä Cramo Adapteon kanssa, sillä voimme nyt palvella mahdollisimman joustavasti ja laajasti kaikkia asiakkaitamme, myös niitä, joiden käyttötarpeet ovat lyhyt- tai väliaikaisia. Cramo Adapteo tarjoaa ratkaisumyyntiä aikaveloitteisena kokonaispalveluna ja on meille siksi erittäin luonteva kumppani”, sanoo Smartblock Oy:n toimitusjohtaja Janne Orava.

Työtilakuutioita voi vuokrata yksitellen tai useamman kerralla. Niitä yhdistelemällä on mahdollista muodostaa osastoja hälyisiinkin tapahtumaympäristöihin. Kuutioiden ulkopinnat voidaan myös brändätä asiakkaan haluamalla tavalla.

www.cramoadapteo.com
www.smartblock.fi

Lue seuraavaksi