Uutiset

Työkoneet

Conlogin liikuteltavat korjaamoratkaisut

Kaivoksille suunnattu huolto- ja korjaamokontti.

Conlog Oy on tehnyt yli 20 vuotta yhteistyötä puolustusvoimien kanssa erilaisten liikuteltavien ja suojattujen ratkaisujen toimittajana. Tästä saatua pitkää kokemusta ja osaamista hyödynnetään nyt myös mm. kaivoksille suunnatuissa huolto- ja korjaamokonteissa.

Esimerkiksi ison kaivukoneen ajaminen ylös louhoksesta voi kestää jopa tunteja ja kone on poissa tuottavasta käytöstä. Conlogin mallissa korjaamo kuljetetaan korjattavan kohteen viereen ja korjaus tai huoltaminen tehdä alhaalla kaivoksessa. Näin koneen seisonta-aika saadaan lyhennettyä minimiin ja syntyneellä säästöllä investointi saadaan maksettua lyhyessä ajassa takaisin.

Korjaamokontti räätälöidään aina asiakkaan vaatimusten mukaan: tarvittavat työkoneet, lämmitys, sähköistys, kalusteet ym. ”Projektin suunnitteluvaiheessa käymme asiakkaan kanssa tarkkaan läpi heidän tarpeensa ja rakennamme halutun kokonaisuuden. Mietimme esimerkiksi mistä saadaan sähköä ja paineilmaa, rakennetaanko konttiin kiinteästi generaattori ja mitä työkaluja tarvitaan”, kertoo myyntipäällikkö Kari Karjula.

Lue seuraavaksi