Uutiset

Työkoneet

ConExpo 2020: Sandvik monipuolisesti

Sandvik Mining and Rock Technology esittelee tänään Las Vegasissa aloittavilla ConExpo Con/Agg -messuilla innovatiivisia ratkaisuja. Tapahtuma tarjoaa tiedotteen mukaan Sandvikille erinomaisen tilaisuuden tavata urakoitsijoita eri puolilta maailmaa. Osastolla on esittelyssä yrityksen uusin tarjonta, joka on suunniteltu edistämään asiakkaiden toimintojen tuottavuutta, turvallisuutta ja vastuullisuutta.

Leopard™ DI650i -uppovasaraporauslaite (kuvassa yllä) on suunniteltu vaativiin, suuren kapasiteetin avokaivosten ja louhosten porauskohteisiin. Tehokkaalla moottorilla ja kompressorilla varustetussa porauslaitteessa on valmistajan mukaan ergonominen iCAB-ohjaamo, erinomainen huollettavuus sekä liikkuvuus, hyvä polttoainetaloudellisuus sekä skaalautuvat automaatiopaketit, jotka tarjoavat erinomaisen tuottavuuden. Messuvieraat voivat paitsi tutustua itse porauslaitteeseen myös testata sen ominaisuuksia Leopard™ DI650i -poraussimulaattorilla.

SanRemo Mobile.

Messuilla maailman ensimmäistä kertaa esiteltävä SanRemo Mobile on Sandvikin maanpäällisiin porauslaitteisiin kehitetty mobiililaitepohjainen tiedonsiirtoratkaisu, joka tehostaa poraustoimintaa siirtämällä porauskaaviot, raportit ja muun porausdatan helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti kaikkien niitä tarvitsevien käyttöön.

Sandvik vie alaa eteenpäin keskittymällä jatkuvaan tuotekehitykseen sekä turvallisuuden ja vastuullisuuden lisäämiseen. Sandvikilla onkin kattava valikoima kallioporakalustoja, jotka on suunniteltu vuosien tutkimuksen, kokemuksen ja asiakaspalautteen perusteella.

Porakaluston lisäksi Sandvikilla on tarjonnassaan palveluja ja digitaalisia ratkaisuja, jotka varmistavat hyvän porakalustotalouden sekä minimoivat porauksen kokonaiskustannukset – joka päivä vuoden ympäri. Osastolla on myös esillä kiinnostavia porakalustouutuuksia.

UJ440i-esimurskausyksikkö

”Sandvik UJ440i on älykäs, polttoainetaloudellinen ja käyttäjäystävällinen siirrettävä leukamurskainyksikkö”, todetaan Sandvikin tiedotteessa. Sen luvataan edelleen olevan korkealuokkainen, kestävä ja luotettava murskausyksikkö, joka on ihanteellinen valinta työskentelyyn jopa kaikkein vaativimmissa ilmasto-olosuhteissa.

Sandvik UJ440i .

Laitteessa on älykäs ohjausjärjestelmä, joka varmistaa laitteen hyvän käyttöasteen sekä optimoi tuotannon. Tela-alustainen, radio-ohjattava UJ440i on varustettu Sandvik CJ412 -leukamurskaimella, joka takaa suuren kapasiteetin ja tasalaatuisen tuotannon. Erityisesti kiviainestuotantoon ja kaivoskohteisiin soveltuva malli on erittäin monipuolinen, ja sitä on saatavilla kolmena eri varianttina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Modulaarinen riippuseula

Messuilla on esittelyssä myös innovatiivinen kaksitasoinen riippuseula, joka voidaan yhdistää tela-alustaisiin Sandvik QH332-, QS332- ja QI442-murskausyksiköihin. Seula on nopeasti muunneltavissa sekä avoimeen että suljettuun piiriin sopivaksi, ja sillä voidaan tuottaa joko yhtä tai kahta lopputuotetta. Seulamoduulin mitat ovat 1,4 x 3,5 metriä, ja se on Sandvikin mukaan mahdollista asentaa tai irrottaa alle 30 minuutissa ilman nostokalustoa.

Messuvierailla on mahdollisuus tutustua murskaus- ja seulontayksiköiden ominaisuuksiin tekoälyn mahdollistamin keinoin ja käydä virtuaalisella kierroksella murskauslaitteistoissa.

CH840i kartiomurskain ja uusi ACS-järjestelmä

Uusi Sandvik CH840i -kartiomurskain tarjoaa edistyksellistä automaatiota, joka tarkoittaa asiakkaalle toiminnan ennakoitavuutta ja maksimaalista käyttöaikaa. Murskaimeen kuuluu vakiona Automation and Connectivity System -automaatiojärjestelmä, joka seuraa ja optimoi jatkuvasti murskaimen suorituskykyä ja valvoo voitelujärjestelmää.

Automaatiojärjestelmän luvataan parantavan merkittäväsi sekä tuotannon käyttöastetta että luotettavuutta.

800i-sarjan murskaimet ovat yhteydessä My Sandvik -sivustoon, jonka ansiosta asiakas pääsee katsomaan laitoksen tuottamaa dataa 24/7. Tämä mahdollistaa tuotannon optimoinnin ja päätösten tekemisen ajantasaisen tiedon perusteella. Reborn-ratkaisuilla voi päivittää vanhan murskaimen nykypäivään ja saada automaation tuomat edut käyttöön.

Sandvik SJ2463 vapaavärähteinen seula

Sandvikin uudet vapaavärähteiset SJ-seulat ovat suunniteltu erityisesti suuren kapasiteetin yleis- ja hienoseulontaan. Tämä kallistettujen seulojen valikoima soveltuu esi- ja välimurskauksen jälkeiseen seulontaan sekä lajikeseulontaan. Laaja valikoima vaihtoehtoja ja monipuoliset säätömahdollisuudet tarkoittavat, että seula voidaan optimoida tuotannon aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Sandvik Digital Driller.

Digital driller™ on kompakti ja joustava ratkaisu Sandvikin maanalaisten porauslaitteiden DD422i, DD422iE, DT922i ja DL421 käyttö- ja huoltotiimien koulutukseen.

Käyttöä opetellaan todenmukaisen simulaattorin avulla, minkä jälkeen on helppo siirtyä käyttämään oikeaa laitetta. Digital Driller™ toimii kuten oikea porauslaite: siinä on samat ohjauslaitteet ja sen ohjausjärjestelmä käyttää samaa ohjelmistoa kuin oikeat porauslaitteetkin. Simulaattori hyödyntää kalliorakentamisen ja kaivostoiminnan poraus- ja räjäytysprosessien hallintaan suunniteltua Sandvikin iSURE®-ohjelmistoa.

Rammer Excellence.

Purkulaitteet ja kierrätys

Sandvikin messuosastolla ovat esittelyssä myös Rammer Excellence ja Rammer Performance -valikoimien vasarauutuudet sekä Rammer RD3-etävalvontalaite. RD3 hyödyntää MyFleet Telematics -palvelua ja seuraa sekä valvoo vasaran käyttöä ilman, että data tarvitsee kerätä paikan päältä.

Rammerin betonileikkurit, pulveroijat, kourat, teräsleikkurit ja monitoimileikkurit on suunniteltu toimimaan monissa eri purkutehtävissä. Tuotteet on tarkoitettu sekä esi- että välikäsittelyyn, ja ne tarjoavat Sandvikin mukaan optimaalisen käyttöjoustavuuden.

Laitteet pystyvät leikkaamaan, murskaamaan, erottamaan ja pulveroimaan laajan valikoiman erilaisia rakennusmateriaaleja, mikä tekee purkutyöstä hallitumpaa ja tehostaa kierrätystä sekä materiaalien käsittelyä.

Lue myös: Sandvik OptiMine® -järjestelmä Outokummun Kemin kaivokselle.


Lue seuraavaksi