Uutiset

Työkoneet

ConExpo 2020: Dynaset Super Compact -hydrauligeneraattorit

Dynaset Oy esitteli messuilla uuden Super Compact -hydrauligeneraattorisarjan. Suomen ensiesittely tapahtuu Mansen Mörinöillä, missä Dynasetin osastot ovat RealMachineryn sekä Rotatorin tiloissa. Uudet Super Compact -hydrauligeneraattorit ovat Dynasetin mukaan kooltaan jopa 95 prosenttia pienempiä kuin vastaavan teholuokan dieselgeneraattorit.

Hydrauligeneraattorit muuntavat työkoneen tai ajoneuvon hydrauliikkavoiman korkealaatuiseksi sähköksi 3,5–350 kilovolttiampeerin (kVA) teholuokissa. Dynaset tuo markkinoille yhteensä kahdeksantoista uutta standardimallia, joista Eurooppaan kaksitoista 50 hertsin mallia 3,5–80 kVA:n teholuokissa ja Pohjois-Amerikkaan kuusi 60 hertsin mallia 3,7–30 kVA:n teholuokissa.

Uudet Super Compact -hydrauligeneraattorit ovat Dynasetin mukaan kooltaan jopa 95 prosenttia pienempiä kuin vastaavan teholuokan dieselgeneraattorit.

Mallistossa on muuttunut myös muutakin kuin koko. Dynasetin tiedotteen mukaan maailman parhaan teho-koko-suhteen hydrauligeneraattorit ovat varusteltuja automaattisella AVR-jännitteensäädöllä aina 6,5 kVA:n teholuokasta ylöspäin.

”AVR yhdessä Dynasetin taajuussäätöteknologian kanssa takaa markkinoiden parhaan sähkönlaadun”, kerrotaan Dynasetilta.

Paremmat hydrauliikkavaatimukset

Uusi Super Compact -malli 3,5 kVA:n hydrauligeneraattorista on hieman edeltäjäänsä pienempi ja kaksi kiloa kevyempi, mutta on myös energiatehokkaampi. Mallin hydrauliikkavaatimukset ovat pudonnet merkittävästi, mikä mahdollistaa sen käytön yhä pienemmän teholuokan hydrauliikkajärjestelmissä, kuten pienissä nostolavoissa.

Dynasetin uudet Super Compact -hydrauligeneraattorit tuovat sähkön työkohteeseen.

Uusi HG 3,5 kVA -hydrauligeneraattori vaatii hydrauliikkavirtausta ainoastaan 18 litraa minuutissa entisen 23 litran sijaan. Uusi 19 kVA:n Super Compact -malli on 35 prosenttia edeltäjäänsä pienempi. Se on Dynasetin lupaamana teho-koko-suhteeltaan maailman paras.

Kompakti koko

Hydrauligeneraattorit säästävät tilaa työkoneista ja ajoneuvoista muuhun käyttöön, kuten työkaluille ja laitteille. Kompakti koko myös helpottaa asennuksia työkoneympäristössä.

Dynaset tuo Super Compact -malliston mukana markkinoille täysin uusia standardimalleja. HG 26 kVA -hydrauligeneraattorilla ei ole täysin vastaavaa aiempaa mallia, mutta se on teho-koko-suhteeltaan huikea. Vastaavan teholuokan dieselgeneraattori vie saman verran tilaa kuin kymmenen kappaletta HG 26 kVA -hydrauligeneraattoria.

Dynaset on vielä tätäkin kilpailukykyisempi 35 kVA:n teholuokassa, jossa HG-hydrauligeneraattori on jopa 95 prosenttia pienempi kuin vastaava dieselgeneraattori.

Kokovertailu 20 kW:n teholuokassa:

Dynaset HG 26 kVA -hydrauligeneraattorin tilavuus on 0,077 m3. Tyypillisen dieselgeneraattorin tilavuus on 0,858 m3. Dynaset on siis noin 90 prosenttia pienempi.

Kokovertailu 30 kW:n teholuokassa:

Dynaset HG 35 kVA -hydrauligeneraattorin tilavuus on 0,090 m3. Tyypillisen dieselgeneraattorin tilavuus on 2,174 m3. Dynaset on noin 95 prosenttia pienempi.


Lue myös: Dynaset varustelee Euromasterin GoMobilenLue seuraavaksi