Uutiset

Työkoneet

ConExpo 2017: Uudet hiljaiset Dynaset-tuotteet

Dynaset julkaisi hiljaiset hydraulimoottorit, jotka ovat integroituna useiden tuotteiden standardimalleihin. Niin kutsutut silent-hydraulimoottorit ovat vieneet tuotteita uudelle tasolle monin eri tavoin. Tuotelanseeraukset tapahtuivat 7.3. CONEXPO-CON/AGG 2017 messuilla Las Vegasissa.

Silent-moottorin edut

Suurin muutos on tapahtunut valmistajan mukaan moottoriäänissä. Esimerkiksi HG 12kVA Hydrauligeneraattorin äänenpaine tippui 91 dB / 1m voimakkuudesta jopa 83 dB / 1m voimakkuuteen, joka on merkittävästi vähemmän. Äänenvoimakkuuden putoaminen ei kuitenkaan ole ainut merkittävä tekijä, jonka vuoksi moottoriäänet kuulostavat erityisen hiljaisilta. Kehittynyt äänirakenne ja taajuus ovat merkittävämmin vaikuttaneet siihen, että Dynaset-laitteet kuulostavat erityisen hiljaisilta. Korkeat äänet ovat perinteisesti epämiellyttävän kuuloisia ja suuri värähdyslaajuus (amplitudit) voi aiheuttaa jopa kipua korvassa. Dynaset silent-hydraulimoottorien tuottama äänirakenne ja taajuus ovat korville huomattavasti hellävaraisempia, joten moottoriäänet tuntuvat erittäin hiljaisilta. Tämä innovaatio parantaa merkittävästi työskentelyolosuhteita ja vähentää työmaamelua.

Hiljaisissa hydraulimoottoreissa on vähemmän mekaanista hankausta, joten ne ovat Dynasetin mukaan energiatehokkaampia ja kestävämpiä. Myös käyttölämpötila on pienempi ja uusi kampiakselin tiiviste kestää korkeampaa painetta. Uudet silent-moottorit tunnistaa kokonaan mustasta ulkomuodosta ja moottorin päädyn Dynaset-logosta.

Tuotemallit silent-moottoreilla

  • Dynaset silent-moottorit ovat integoituna:
  • HG Hydrauligeneraattori (standardimallit 3,5 kVA – 20 kVA) *
  • HGV POWER BOX Säätyvä hydrauligeneraattorijärjestelmä (standardimallit 3,5 kVA – 20 kVA)
  • HGV Säätyvä hydrauligeneraattorijärjestelmä (standardimallit 3,5 kVA – 20 kVA)
  • HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori (K-sarjan standardimallit)*
  • HKR Hydraulinen ruuvikompressori (kaikki standardimallit)
  • HMG Pro Hydraulinen magneettigenerattori (kaikki standardimallit)
  • HMAG Hydraulimagneetti (kaikki standardimallit)
  • Tuoteuudistus ei koske HG Hydrauligeneraattorien korkeapainemalleja ja HWG Hydraulisten hitsausgeneraattorien kannettavia malleja.

www.dynaset.com

Lue seuraavaksi