Uutiset

Työkoneet

Combilift ja kirjailija Emer Conlon julkaisivat lastenkirjan

Jännittävä uusi lastenkirja on julkaistu marraskuun lopulla. Combiliftin ainutlaatuisella trukkivalikoimalla yhtiö mullistaa tapaa, jolla yritykset käsittelevät ja varastoivat materiaaleja, erityisesti pitkiä ja hankalia taakkoja ahtaissa tiloissa. Combilift työllistää yli 600 ihmistä pääkonttorillaan ja tehtaallaan Monaghanissa, Irlannin pohjoisosassa.

Combilift on vahva materiaalinkäsittelyssä. Innovaatiot leimaavat koko yritystä, ja tätä on nyt laajennettu kattamaan lasten mielikuvitus ruohonjuuritasolla.

Ensisilmäyksellä lasten kirjan ja yhden Irlannin suurimman alkuperäiskansojen yrityksen muodostama pariliitos ei ehkä näytä todennäköiseltä.

Combiliftin Robert Moffett (vas.), Martin McVicar, CombiKids-kirjan kirjoittanut Emer Conlon ja lapset.

”Otin yhteyttä Combiliftiin hieman yli vuosi sitten, jotta voisin ehdottaa uutta, ainutlaatuista tapaa kommunikoida nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa sekä osallistua seuraavan sukupolven koulutukseen”, aloittaa kirjan toteuttanut Emer Conlon. ”Ajatuksena oli kirjoittaa lastenkirja, jonka pääosissa ovat tärkeimmät Combilift-tuotteet. Sekä muokata niistä hahmoja, joita lapset rakastavat. Halusin käyttää kirjaa myös markkinointityökaluna aikuisille, joten siinä kerrotaan haarukkatrukkien todellisista ominaisuuksista. Annoin trukeille myös supervoimia. Näin sekä lapset että aikuiset saavat kirjasta jotain. Combiliftin toimitusjohtaja ja perustaja Martin McVicar piti todella paljon ajatuksesta, varsinkin mahdollisuudesta tavoittaa lapset. Näin syntyi CombiKids. Ja kun Combilift on ”Lifting Innovation”, on CombiKids nyt ”Lifting Imagination”.“


Emerin mukaan kirjoittaessaan kirjaa ”Trukit ja niiden salaiset supervoimat” oli tärkeää saavuttaa tasapaino Combiliftin tuotteiden ja tarinan välillä. Hahmojen piti olla houkuttelevia, jotta lapset rakastuisivat niihin. Combikids on todellinen seikkailu, joka on täynnä draamaa ja jännitystä. Kirjassa on myös pari ”pahista”. Ne eivät ole Combilift-trukkeja.

Tarina on houkutteleva lapsille. Kirjan lopussa on kolmen sivun toiminto-osio, joka sisältää jotain kaikille ikäryhmille. Siellä on muun muassa sanahakupalapeli, sokkelo ja maailmankartta.


”Uskomme, että on erittäin tärkeää olla mukana seuraavan sukupolven koulutuksessa. Sitä varten meillä on jo useita ohjelmia, mukaan lukien oppisopimuskoulutukset. Uusi CombiKids on suunnattu vieläkin nuoremmille ihmisenaluille. Ajatuksena on, että jo pienet lapset tutustuvat Combiliftiin. Tulevia insinöörejä ja paljon muita aloittelevia kykyjä motivoidaan lukemaan tämän kirjan kautta. Se on loistava tapa tuoda Combilift esiin laajemmalle yhteisölle, joka ei vielä tunne yritystä”, selvittää Martin McVicar.
CombiKids-kirjassa korostetaan vaikeuksien voittamista, ystävyyden merkitystä ja sitä, että kiusaamista ei saa hyväksyä. Sankarina on aina Combilift-trukki. Koska trukit ovat kaikki erimuotoisia ja -kokoisia, on olemassa jokin yhdistävä tekijä riippumatta siitä, miltä jokin näyttää tai minkä muotoinen tai kokoinen jokin on. Tärkeää on hyväksyä toiset ja erot.

Combilift on Guaranteed Irishin ylpeä jäsen, ja CombiKids-kirja heijastaa sitä suuresti. Paikallisten yritysten tukeminen ja irlantilaisten työpaikkojen merkitys, etenkin Covid-19:n aikana, on Combiliftin kannalta erittäin tärkeää.

Combilift on tietoinen siitä, että hyväntekeväisyysjärjestöt tarvitsevat pandemian aikana tukea ja lahjoituksia. Yritys on sitoutunut lahjoittamaan kaikki kirjantuotosta saadut tulot hyväntekeväisyysjärjestö “Make a Wish”:lle. Jos haluat ostaa upean CombiKids-kirjan tai saada lisätietoja hahmoista, käy osoitteessa www.Combi-Kids.com.


Combiliftin trukkeja edustaa Suomessa Berner Koneet.Lue seuraavaksi