Uutiset

Työkoneet

Case- ja New Holland -varaosat Rentiltä

Case-maarakennuskoneiden virallisena maahantuojana elokuussa aloittanut Rentti tarjoaa nyt asiakkailleen myös niiden varaosat. ”Olemme parantaneet varaosien tarjontaa jo usean vuoden ajan, joten emme suinkaan aloita tyhjästä”, sanoo Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo. Rentti myy varaosia kaikkiin yleisimpiin maarakennuskoneisiin. ”Myymälämme palvelee asiakkaitaan Honkajoella ja osat toimitetaan Postin ja Matkahuollon välityksellä kaikkialle Suomeen”, kertoo Leivo.

Casen Suomen ja Ruotsin myyntijohtaja Magnus Rockler ja Casen Pohjoismaista ja Benelux-maista vastaava markkinointijohtaja Lene Thornholm vierailivat Honkajoella Rentin toimipisteessä lokakuussa. Rentin Juha Leivo ja Markus Lehtimäki olivat vieraiden kanssa tyytyväisiä elokuussa alkaneeseen yhteistyöhön. Uusia Caseja on toimitettu ja myyty nyt jo useampia Suomeen Rentin toimesta.

Yleisimmät osat heti hyllystä

”Meiltä saa jatkossa osat kaikkiin CNH Industrialin merkkeihin. Casen ja New Hollandin lisäksi valikoimassamme ovat myös Fiat-Kobelco- ja Fiat-Hitachi -osat”, kertoo varaosamyynnistä vastaava Jori Nivus. Yleisimmät osat löytyvät heti hyllystä, muut tilataan pääasiassa Saksasta. ”Harvemmin kysytyt osat löytyvät pääosin Saksassa sijaitsevasta keskusvarastosta, jolloin osa on asiakkaalla parissa päivässä. Osien toimitusnopeus ja saatavuus on hyvällä tasolla ja siitä olemmekin saaneet asiakkailtamme heti positiivista palautetta”, kertoo Jori.

CNH-konsernilla on konevalmistusta Euroopan maista Italiassa ja Ranskassa, joten osia tulee myös sieltä käsin Suomeen. ”Osia kannattaa kysyä myös niihin vanhempiin koneisiin. Saamme nopeasti vastauksen, löytyykö osa jostain päin maailmaa, vaikkapa jonkun toisen maahantuoja varastosta”, kehottaa Jori Nivus. Rentin varaosavarastosta osat toimitetaan asiakkaille pääosin siten, että ne ovat perillä heti seuraavana aamuna.

Jori Nivus on toiminut aikaisemmin henkilöautopuolella varaosavastaavana ja takuukäsittelijänä. ”Uudessa työssäni on ollut mukava huomata, että pystymme palvelemaan asiakkaamme heti hyvin myös Case- ja New Holland -merkkien kohdalla. Vaikka koneala on minulle uutta niin aikaisemmasta työstä tutuiksi tulleet ja samaan tapaan toimivat tietokoneohjelmat nopeuttavat työskentelyä. Siitä, että koko CNH-konsernin Euroopan varaosapäällikkö on suomalainen, on meille tietenkin haasteellisissa tilanteissa myös pieni etu.”

Vaikka Rentin varaosavarasto on jo nyt hyvin kattava, niin sitä täydennetään asiakkailta saatavan palautteen mukaisesti. ”Opimme koko ajan lisää siitä, miten palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Täydennämme Honkajoella olevaa perusvarastoa tarpeiden ja kysynnän mukaan”, toteavat Juha Leivo ja Jori Nivus.

Case- ja New Holland -varaosat saa nyt Rentiltä. Jori Nivus palvelee asiakkaita Honkajoella sijaitsevassa varaosamyynnissä.

Oma ja sopimushuoltopisteet

Rentin oma huolto sijaitsee Honkajoella ja se palvelee lähinnä lähialueen asiakkaita. Kantatie 44:n varrella sijaitseva huoltokorjaamo on nykyaikainen ja hyvin varusteltu siltanostureineen ja pesutiloineen. Muualla Suomessa Rentillä on hyvin kattava sopimushuoltopisteverkosto, joiden yhteystiedot löytyvät helposti Rentin verkkosivuilta. Tarvittaessa Rentin kenttähuoltoauton voi tilata suoraan työmaalle tarpeen niin vaatiessa.

”Oman korjaamoomme ja lähes 30:n sopimushuoltakorjaamoiden asennus- ja huoltoapu on useimmiten hyvin lähellä, jos asiakas tarvitsee tilaamalleen osalle myös asennuksen. Kannattaa kysyä”, vinkaa Jori lopuksi.

Lue seuraavaksi