Uutiset

Työkoneet

Blåkläderit Sanserilta – Näy vaatteilla

Yrityksen liiketoiminnan edistäminen vaatii näkyvyyttä, mutta sitä tarvitaan myös työmailla turvallisuuden takia. Nämä asiat yhdistää Sanser tarjoamalla Blåkläder-työvaatteet tarpeita vastaaviksi kuhunkin työhön sopivilla valinnoilla. Asiakaslähtöinen toimintatapa tarkoittaa palvelua suunnittelusta aina kokonaiseen ”huoltosopimukseen”, johon kuuluvat myös pesut ja tarvittaessa paikkaukset.

Näkyvyys on päivän sana ammattivaatetuksessa. ”Suurin osa työvaatteista toimitetaan nykyään EN 471 -standardin mukaisena näkyvänä varoitusvaatteena, luokkaa 1, 2 tai 3. Esimerkiksi rakennustyömaille suurimmassa osassa vaaditaan vähintään luokan 2 varoitusvaatetus”, tietää Sanser Oy:n myyntipäällikkö Hanne Ränsi. Sanserilla on edustuksessa koko Blåkläder-mallisto ja sovitusmalleja löytyy toimipisteiden näyttelytiloista.

Näkyvien vaatteiden värien oranssin ja keltaisen rinnalle on tullut näkyvä punainen, joka tuo lisää vaihtoehtoja valintaan.  Ränsi esittelee uudella värillä olevaa Blåkläder-takkia.

Työturvallisuusasioihin panostetaan jatkuvasti yhä enemmän, mikä tietysti on hyvä asia. Erityisesti ajoneuvojen ja liikkuvien koneiden kanssa sattuu onnettomuuksia, joiden osasyynä on henkilön huono havaittavuus. Näissä tyyppivammat ovat vakavia ja johtavat jopa usein kuolemaan. Henkilösuojaindirektiivit ovat EU-tasoisia ja teknisiä yksityiskohtia tarkentavat standardit ovat jo kymmenen vuoden takaisia. Uusia asiat eivät siis ole ja käytännötkin ovat jo hyvällä tasolla.

Työvaatetuksen näkyvyys on erityisen tarpeellista töissä, joissa työntekijää ei voida täysin suojata autojen tai koneiden liikenteeltä. Huono valaistus korostaa näkyvän vaatetuksen tarvetta.

Lapsille on oma Blåkläder-mallistonsa.

Liikelahjoihin ja -mainontaan erikoistunut Sanser on keskittynyt työvaatteissa Blåkläderin tuotteisiin. Blåkläderin mallisto on laaja ja laadukas, joten siitä on mahdollisuus valita vaatteet monien alojen ammattilaisille. Blåkläderillä on vuosien kokemus työvaatteissa, kovassa mekaanisessa rasituksessa ja vaihtelevissa olosuhteissa toimivien asusteiden parista.

Sanser on tunnettu liikelahjatalona. Vaihtoehtoja yrityslahjoiksi on vaikka millä mitalla ja painatuksia saadaan niin kyniin, mukeihin kuin vaikkapa jääkiekkoihin.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi