Uutiset

Työkoneet

Bauma Kiinassa loi uskoa tulevaan

Neljäpäiväinen Bauma China 2020 päättyi 27. marraskuuta. Covid-19-kriisistä ja tiukoista matkustusrajoituksista huolimatta tämän vuoden näyttely houkutteli paikalle 2 867 näytteilleasettajaa ja noin 80 000 messuvierasta.

Tiukkojen turvallisuus- ja hygieniakäytäntöjen ansiosta tämä kymmenes kansainvälinen rakennuskoneita esittelevä näyttely voitiin järjestää Shanghain uudessa kansainvälisessä messukeskuksessa (SNIEC). Näinä vaikeina aikoina Bauma China 2020 antoi koko alalle syyn aloittaa tuleva tilikausi luottavaisemmin mielin.

Messe München GmbH:n toimitusjohtaja Stefan Rummel on tyytyväinen tulokseen.

”Vuotta 2020 leimasivat erityiset haasteet. Mutta rakennusala kasvaa edelleen, kun epidemian vaikutuksia torjutaan tehokkaasti. Pandemiasta huolimatta innovatiivisille tekniikoille, älykkäille ja vähäpäästöisille koneille sekä koneisiin ja laitteisiin integroiduille digitaalisille ratkaisuille on olemassa jatkuva ja kasvava kysyntä maailmanlaajuisesti”, sanoo Rummel. ”Tarjosimme Shanghaissa alan teollisuudelle alustan tuoda esille tuotteita ja palveluita myös kriisitilanteissa.”

”Bauma Chinan menestys johtuu kumppaneidemme, näytteilleasettajien ja kaikkien osallistujien suuresta tuesta. Olen erittäin ylpeä siitä, että minulla on niin vahva tiimi. Yhdessä voitamme kaikki vaikeudet”, tiivisti puolestaan Messe München Shanghai Co., Ltd:n toimitusjohtaja Xu Jia.

“Bauma China 2020 on erittäin tärkeä tapahtuma teollisuudelle. Se voitiin järjestää, sillä Kiina on saavuttanut merkittäviä strategisia tuloksia Covid-19:n ehkäisyssä ja valvonnassa. Talous elpyy vakaasti. Se on myös maailman menestynein tänä vuonna järjestetty rakennusalan näyttely”, sanoi China Construction Machinery Associationin puheenjohtaja Su Zimeng.

Näyttelytilaa oli käytössä 300 000 neliömetriä. 2 867 näytteilleasettajaa esitteli tuotteitaan ja innovaatioitaan 80 000 kävijälle. Kansainvälisten näytteilleasettajien, kuten Caterpillarin, Volvon, Bauerin, Terexin sekä Saksan, Italian ja Espanjan maapaviljongit osoittivat luottamustaan Kiinan kasvuun ja kehitykseen.

Kiinalaisten vahva osallistuminen

Kiinalaiset suuryritykset kuten XCMG, Sany, Zoomlion, Shangdong, Lingong, Zhejiang ja Dingli jopa kasvattivat osastojensa pinta-aloja tänä vuonna.

”Bauma Chinan menestyksellä tällä erityisellä hetkellä on suuri merkitys. Pystyimme esittelemään huippuluokan koneita ja ydinteknologioitamme. Samalla tapasimme monia uusia ja vanhoja asiakkaita ja teimme sopimuksia”, kerrottiin XCMG:n osastolta.

”Olimme laajentaneet Bauma China 2020 -tapahtumassa näyttelytilaa ja kutsuimme näyttelyyn lähes 10 000 asiakasta osoittaen, kuinka tärkeänä pidämme tätä tapahtumaa”, lisäsi Sany Groupin hallituksen jäsen Yu Hongfu.

Tapahtumaan saattoi osallistua myös virtuaalisesti. Bauma China tarjosi valikoiman online-ratkaisuja erityisesti kansainvälisille osallistujille, jotka eivät voineet matkustaa Kiinaan. Verkkoalustalla “Bauma China Community” jokainen saattoi osallistua näyttelyyn mukavasti kotonaan tai toimistossaan. Osallistujilla oli mahdollisuus etsiä näytteilleasettajia, vaihtaa yritystietoja, tutustua tuotteisiin ja osallistua digitaalisesti tapahtumiin. Järjestäjien mukaan Bauma China -yhteisöllä oli messujen aikana yli miljoona online-kävijää.

Rekisteröityminen Bauma China -yhteisöön ja sen ominaisuuksien hyödyntäminen on mahdollista verkossa vielä 12. joulukuuta 2020 asti.Lue seuraavaksi