Uutiset

Työkoneet

Avant Center Länsi-Suomi avaa ovensa Liedossa

Kotimainen kuormaajavalmistaja Avant Tecno Oy avaa uuden Avant Centerin Turun seudulle. Kasvuvoimaisen talousalueen Avant-asiakkaat ovat kaivanneet alueelle täyden palvelun konetaloa, ja Avant Center Länsi-Suomi vastaa tarpeeseen.

Lietoon, Turun E18-kehätien varteen kohonnut uusi Avant Center Länsi-Suomi juhlii avajaisiaan helmikuun 9. ja 10. päivänä. Liedon Center on viimeisin lisäys Avant Tecno Oy:n kotimaiseen suoramyyntiketjuun. Avant myy Ylöjärven tehtaalla valmistettuja kuormaajia ympäri Suomen, ja tänä vuonna Avant Centerien lukumäärä kasvaa seitsemään, kun Liedon lisäksi Vantaan ja Juvan omat Centerit valmistuvat kevätkesällä.

Kattava valikoima kuormaajia ja työlaitteita

Avant Center Länsi-Suomi toimii upouusissa 1 500 neliömetrin tiloissa noin 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

”Alueen nimi on Avantin teollisuusalue, mikä on tietysti meidän mielestämme erinomainen nimi! Showroomissa on esillä noin 20 Avant-kuormaajaa kaikista mallisarjoista, ja työlaitteita löytyy hyllystä noin 170 heti toimitukseen. Myymme myös Leguan-henkilönostimia, ja Avant Shopista saa vaatetta ja muuta bränditavaraa”, kertoo Liedon Centeriä vetävä aluemyyntipäällikkö Jari Laukkanen.

Pihan koeajoalueella ja isolla parkkialueella asiakkaat pääsevät testaamaan kuormaajia sekä työlaitteita. Testiajoja voidaan sopimuksen mukaan hoitaa myös asiakkaiden omilla työmailla.

Kaikki palvelut pian saman katon alta

Uusi Avant Center tarjoaa Varsinais-Suomen asiakkaille aluksi myynnin sekä kattavat varaosapalvelut, mutta pian myös huollon.

”Meillä on yli 2 000 varaosanimikkeen varasto. Talon toiminta avautuu asteittain, eli toistaiseksi ohjaamme kaikki huollettavat koneet valtuutetulle sopimushuoltajallemme, mutta hyvin pian tämän katon alla toimii myös Avantin oma huolto. Meillä on uudet, modernit huoltotilat ja -laitteet, ja huoltopaikkoja löytyy kolmelle kuormaajalle. Alle puolen kilometrin päässä toimii myös Avant Rent -kumppani, joka vuokraa kuormaajia ja työlaitteita”, Laukkanen kertoo.

Turun kasvuvoimaisella talousalueella riittää Avant-käyttäjiä, joiden tarpeisiin uusi konetalo vastaa.

”Tämän alueen asiakkailla on ollut erittäin vahva tarve saada oma Avant Center. Uusissa tiloissa on jo vieraillut asiakkaita, ja he ovat olleet todella tyytyväisiä siihen, että pääsevät nyt asioimaan lähellä ja tavaraa on heti hyllyssä”, sanoo Jari Laukkanen.

Luvassa kaksipäiväiset avajaiset

Kaksipäiväisiin avajaisiin ovat tervetulleita kaikki Avant-kuormaajista ja Leguan-henkilönostimista kiinnostuneet. Lauantain päivätapahtumassa on luvassa koko perheelle sopivaa ohjelmaa.

”Liedon tiimi toivottaa kaikki erittäin lämpimästi tervetulleiksi. Meiltä saa nyt samaa huippuhyvää, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua kuten Avantin tehtaalta ja muista Avant Centereistä”, sanoo Jari Laukkanen.


Avant Center Länsi-Suomen avajaiset 8.–9.2.2024 klo 9–16. Avant Center palvelee osoitteessa Avantintie 4 C, 21420 Lieto. Liike on avoinna arkisin ma–pe klo 8–16.


Lue seuraavaksi