Uutiset

Työkoneet

Avant Center avautui Ylöjärvellä

Uudessa myymälässä on mahdollista tutustua kattavaan valikoimaan Avant-kuormaimia sekä niiden lisälaitteita. Myös varaosamyynti toimii samoissa tiloissa. Myymälän lisäksi uusi rakennusosa käsittää koeajotilan sekä lähettämön.

Risto Käkelä kertoo, että nyt avatun Avant Centerin tiloja on suunniteltu jo pitkään ja se oli jo tarkoitus rakentaa aikaisemmin, mutta yleisen taloudellisen tilanteen takia projektia siirrettiin.

”Avant Center palvelee kotimaista asiakaskuntaa, mutta tärkeä osa uusilla tiloilla on myös ulkomaisten dealereidemme kannalta”, sanoo Käkelä. ”Esimerkiksi myyjäkoulutusten järjestäminen on nyt entistä helpompaa ja saamme annettua hyvän kuvan toiminnastamme myös ulkomaisille kumppaneillemme. Nyt meillä on pysyvä näyttely koeajomahdollisuuksineen kenen tahansa tulla tutustumaan tuotteisiimme.”

Kahden päivän aikana Avant Centeriin kävi tutustumassa arviolta toista tuhatta vierasta. Tilojen lisäksi yleisöä kiinnostivat myös Avantit sekä niiden lisälaitteet ja uudessa koeajotilassa kaivukoneita koeajettiin ahkerasti.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi