Uutiset

Työkoneet

Automaattiset työlaitekiinnikkeet vakiovarusteeksi Engconiin

Engcon ottaa nyt tärkeän askeleen ottamalla automaattisen EC-Oil -työlaitekiinnikejärjestelmän vakiovarusteeksi kaivupuomin ja kauhanpyörittäjän väliin. Sen ansiosta ei enää tarvitse kiivetä ulos ohjaamosta tappelemaan liittimien ja letkujen kanssa. Automaattinen öljy-, sähkö- ja keskusvoiteluliitäntä on nyt saatavilla ilman lisäkustannuksia.

Engconista tulee tämän uudistuksen myötä maailman ainoa kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistaja, joka tarjoaa tämän vakiona.

”Kysyimme itseltämme, miksi sinun pitäisi maksaa ylimääräistä saadaksesi käyttöösi uusinta, turvallisinta ja käyttömukavuudeltaan parasta tekniikkaa, kun se ei kuitenkaan maksa meille lisää? Päädyimme siihen, että asiakkaan on nyt aika saada kaikki tarvittava meiltä veloituksetta vakiovarusteena. Tämä on pieni askel Engconille, mutta suuri harppaus maarakennusalalle”, maalailee Engconin perustaja ja omistaja Stig Engström.

Toukokuun 2018 alusta alkaen Engcon alkaa tarjota QS60-kokoisia kaivukoneiden työlaitekiinnikkeitä kaivupuomiin, jotka varustetaan täysautomaattisella EC-Oil-hydrauliliitännällä ilman lisäkustannuksia. Sama koskee myös yrityksen QS60-yläosalla ja DC2-ohjausjärjestelmällä varustettuja kauhanpyörittäjiä, joihin tulee myös EC-Oil-liitäntä kaivukoneen työlaitekiinnikkeeseen vakiovarusteena. Muihin kokoihin eli QS45-, QS50- ja QS70-kiinnikkeisiin EC-Oil tulee vakiovarusteeksi myöhemmin.

Kytkentä onnistuu ohjaamosta poistumatta

Engconin automaattisen työlaitekiinnikkeen avulla voi nopeasti ja vaivattomasti kytkeä hydrauliikan, sähköjärjestelmän ja keskusvoitelun kaivukoneen ja kauhanpyörittäjän välille ohjaamosta poistumatta. EC-Oil tarjoaa valmistajansa mukaan erinomaisen käytettävyyden, huippuhelpon asennuksen ja turvallisimman sähkö- ja öljyliitännän.

”Voit hyödyntää tarvittaessa joko kaivukoneen koko voimaa ja vakautta tai rkauhanpyörittäjän monipuolisuutta. EC-Oilin ansiosta sinun ei enää tarvitse tehdä kompromisseja. Saat ilmaiseksi EC-Oil-lohkon, jossa on kaksi hydrauliliitintä, keskusvoiteluliitin ja sähköliitin – näiden liittimien avulla kytket koneesi Engconiin ja kaikkiin sen sisältämiin hienoihin toimintoihin”, Stig Engström jatkaa.

”Asiakkaat saavat huomattavia etuja myös siitä, että omistamme koko järjestelmän ja voimme näin ottaa siitä kokonaisvastuun. Näin saat tarvitsemasi ratkaisun yhdestä paikasta”, toteaa Stig Engström toteaa. OP.

Lue seuraavaksi