Uutiset

Työkoneet

Allu sijoittaa tulevaisuuteen

Allu Group Oy on perustanut 1.4. uuden yhtiön kehittämään tulevaisuuden teknologioita ja tuotteita. Yhtiön nimi on Allu Innovation and Research Center Oy. Uusi yhtiö tulee toimimaan erillisenä yksikkönä Allun päivittäisen toiminnan ulkopuolella.

Onnistuneiden testien jälkeen soveltuvat innovaatiot tuotteistetaan markkinoille Allun nykyisessä tuotekehitysorganisaatiossa. Uuden yhtiön toimintaa tulee johtamaan Markku Jonninen, Allu Group Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Vuonna 1985 Ideachip Oy Insinööritoimisto nimellä toimintansa aloittanut Allu-konserni on Suomen ensimmäinen ympäristöteknologiaan keskittynyt yritys.

Yrityksen tavoitteena, sen perustamisesta lähtien, on ollut kehittää innovatiivisia ratkaisuja tuottamaan lisäarvoa asiakkailleen. Allu onkin seurannut aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia ja asiakkaiden erilaisia tarpeita, kehittäen uusia teknisiä ratkaisuja ja menetelmiä. Tämä on vaatinut yritykseltä jatkuvaa innovatiivisuutta ja muutosvalmiutta – tuo panostus on kannattanut.

Allu Group on kasvanut merkittäväksi laitetoimittajaksi sekä ympäristö- että maanrakennusalalla, niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Yrityksen kehittämä seulamurskainmenetelmä ja siitä tuotettu Allu Transformer on vuosikymmenien ajan ollut yhtiön lippulaivatuote.

Lue myös: Allu murskaa nyt myös betonia.Lue seuraavaksi