Uutiset

Työkoneet

Agalta säädinperhe hybridisäätöelimellä

Smoothflo hybridisäädin

Smoothflo on uudenlainen teknisesti edistyksellinen säädin. Uuden yksiportaisen, ”hybridiksi” kutsutun säätimen suorituskyky on yhtä hyvä kuin kaksiportaisella säätimellä. Laitteen ainutlaatuinen rakenne antaa Smoothflo-säätimen käyttäjälle erinomaisen käyttökokemuksen.

Perinteiset säätimet edellyttävät toistuvaa paineen säätöä halutun virtauksen ja paineen ylläpitämiseksi, mutta Smoothflo-säätimellä saadaan optimaalinen virtaus ja käyttöpaine yhdellä säädöllä, pullopaineesta riippumatta. Paineensäätöalue on vain kolme paineensäätönupin kierrosta, joten halutun arvon löytäminen on nopeaa. Koska käyttöpaine ei muutu pullopaineen laskiessa, saa kaasun käyttäjä merkittäviä etuja lisääntyneen tehokkuuden, suorituskyvyn ja pidentyneen käyttöiän ansiosta.

”Linde/Aga on aina ollut edelläkävijä paineistettujen kaasujen alalla uusilla innovaatioillaan. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sekä tehokkaimmat että turvallisimmat ratkaisut kaasunkäsittelyyn,” sanoo myyntipäällikkö Harri Virtanen Suomen Agasta.

Smoothflo-säätimen uusi rakenne on saanut useita patentteja ja se onkin yksi turvallisimmista kaasusäätimistä markkinoilla. Uudenlainen katkeava tuloyhde on suunniteltu varmistamaan, että jos säädin vaurioituu kaasupullon kaatumisesta johtuen, suuritehoinen ylivuotoventtiili sulkee automaattisesti kaasun ulosvirtauksen pullosta.

Ainutlaatuinen hybridirakenteinen säätöventtiili parantaa turvallisuutta entisestään, sillä sen sisäänrakennettu suodatin estää lian pääsyn säätöelimeen. Näin tukkeutumista ei tapahdu. Mäntäkäyttöisellä hybriditekniikalla saadaan aikaan erinomainen paineenvakaus myös suurilla virtausmäärillä. Tämän ansiosta käyttäjä voi suorittaa kaasuleikkaustöitä entistä suuremmilla leikkausnopeuksilla.

Smoothflo-säätimen eräs ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen patentoidut, säätimeen integroidut ja upotetut mittarit. Niiden avulla saavutetaan suurempi tehokkuus ja vähennetään mahdollisten painemittarivaurioiden määrää. Säätimen ulkokuori on valmistettu vankasta iskunkestävästä ja liekkejä hidastavasta nailonpohjaisesta materiaalista. Se varmistaa myös luotettavan painemittarien suojauksen.

Smoothflo säätimet tulevat markkinoille syyskuussa. Säätimet on kehitetty ja suunniteltu seuraaville kaasuille: asetyleeni, happi/Odorox ja argon/Mison.

Lue seuraavaksi