Uutiset

Työkoneet

Aebi Schmidt Groupin tuotteet nyt Arctic Machinelta

Suomalaisen tienhoito-osaamisen pioneeri Arctic Machine laajentaa tuotetarjontaansa sekä palveluitaan Aebi Schmidt Groupin tuotteilla sekä niiden jälkimarkkinoinnilla. Lähes vuosi on kulunut siitä, kun Arctic Machine tiedotti olevansa osa kansainvälistä Aebi Schmidt Groupia.

”Arctic Machine toimii itsenäisenä brändinä nykyisen johdon ja henkilöstön voimin, ja olemme laajentaneet tuotetarjontaa Aebi Schmidt Groupin tuotteisiin Suomen markkinoilla”, kiteyttää Arctic Machinen myyntijohtaja Janne Mäkipää kuluvan vuoden tapahtumia. Viime vuoden lopulla Arctic Machinella käynnistettiinkin Schmidtin imulakaisukoneiden ja Aebin monitoimitraktoreiden myynti Suomessa. Mäkipään mukaan uutuudet on otettu asiakaskunnassa kiinnostuneesti vastaan.

”Kunnallisella sektorilla tulevaan kevääseen valmistaudutaan jo kovasti, ja kyselyitä on tullut erityisesti taajamien imulakaisukoneista. Monelle on tullut yllätyksenä koneiden monikäyttöisyys, ja saatavilla olevat lisävarusteet. Lisävarusteiden ansiosta peruskoneen käyttöaste kasvaa, eikä laitetta varastoida talvikaudeksi, vaan se valjastetaan liukkaudentorjuntatehtäviin”, Mäkipää jatkaa.

Koneen monipuolinen hyödyntäminen onkin tätä päivää, ja merkittävä säästö pitkän aikavälin kustannuksissa. Esimerkiksi imulakaisun lisäksi Schmidt Multigo 150:tä voidaan käyttää ympäri vuoden muiden lisälaitteiden ja -varusteiden kanssa pintapesurina, niittokoneen ja keräimen yhdistelmänä, lumiaurana tai sirottimena.

Ympäristötietoisuus huomioidaan nykyisin valintoja tehdessä jo tarjousvaiheessa. Täysin sähköisestä Schmidt eSwingo 200+ -imulakaisukoneesta odotetaankin tulevaisuuden hittituotetta. Mäkipään mukaan eSwingo 200+ mahdollistaa jopa 85 prosentin säästön energiakustannuksissa ja jopa 70 prosentin säästön ylläpitokustannuksissa verrattuna dieselmoottorilla varustettuun malliin.

Huolloista huolettomia

Tammikuussa aloitettiin Arctic Machinella huolto- ja varaosapalveluiden tarjonta Aebi Schmidtin tuotteisiin. Suomen varaosavaraston lisäksi Aebi Schmidtin keskusvarastosta Saksasta saadaan tuotteet nopeasti suoraan asiakkaille ympäri Suomen.
”Huoltokumppaniverkostomme on myös laajentunut viime aikoina lähes koko Suomen kattavaksi, joten koneiden huollot järjestyvät ketterästi kunkin asiakkaan tarpeen mukaan”, kuvailee Arctic Machinen jälkimarkkinointipäällikkö Antti Salonen huoltoverkostoa. ”Lisäksi olemme rekrytoineet uusia osaajia, jotta voimme tarjota ensiluokkaisen huoltokokemuksen kaikille asiakkaillemme.”

Aebi Schmidtin tuotteet ovat pitkäikäiseen ja ammattimaiseen työskentelyyn tarkoitettuja., että ”Säännöllisellä huolenpidolla voidaan koneille taata pitkä käyttöikä. On hienoa voida tarjota asiakkaiden koneille ja laitteille lisää palvelusvuosia huolloilla ja uusilla osilla”, Salonen muistuttaa.

Arctic Machine jatkaa entistä vahvempana

Laajempi tuotevalikoima on asiakkaiden keskuudessa odotettu asia.
”Sehän on vain etu, että asiakas saa saman katon alta tien- ja kiinteistönhoitoon tarkoitetut välineet”, kommentoi Mäkipää laajentunutta tuotetarjontaa. Salonen ja Mäkipää toivottavat Aebi Schmidtin koneiden omistajat tervetulleeksi uuden huoltoverkoston pariin, ja kehottavat olemaan rohkeasti yhteydessä jälkimarkkinointitiimiin. Vielä ehtii myös tilata lakaisukoneet tulevaksi kevääksi, joten kannattaa tutustua uudistuneeseen tuotevalikoimaan Arctic Machinen tai Aebi Schmidt Groupin verkkosivuilta.


Lue seuraavaksi