Uutiset

Työkoneet

500 000. Still-vastapainotrukki valmistunut

STILL on saavuttanut uuden virstanpylvään yrityshistoriassaan: 500 000. vastapainotrukki valmistui sen Hampurin tehtaalla. Juhlatrukki, sähkökäyttöinen STILL RX 60-25, rullasi tuotantolinjalta 26. tammikuuta ja STILLin toimitusjohtaja Thomas A. Fischer luovutti trukin juhlallisesti heti paikan päällä saksalaiselle Chemion Logistik GmbH:lle.

500 000 trukin tuotanto vuonna 2016 osoittaa, että STILL on kasvanut räätälöityjen sisälogistiikan ratkaisujen johtavaksi maailmanlaajuiseksi toimittajaksi. Lisäksi juhlatrukin luovutus Chemionille on tärkeä kohokohta näiden kahden yrityksen lähes 40-vuotisessa yhteistyössä. Trukin luovutuksen yhteydessä Hampurissa Thomas A. Fischer sanoi: ”Olemme ylpeitä voidessamme osoittaa virallisesti arvostuksemme pitkäaikaista ja keskinäisen luottamuksen täyttämää yhteistyötä kohtaan Chemionin kanssa.” Hän painotti: ”Arvostamme rakentavaa, rehellistä yhteistyötä, jossa päätökset syntyvät mutkattomasti. Lisäksi olemme ylpeitä, että olemme pystyneet trukeillamme täyttämään vaativan kemianteollisuuden äärimmäisen korkeat turvallisuusstandardit ja takaamaan korkean käytettävyyden.” Chemionilla on 2000 trukin konekanta – mukaan lukien 400 räjähdyssuojattua trukkia. Chemionin konekanta käsittää tällä hetkellä 770 STILL-trukkia.

Frank Orth, Chemion Logistik GmbH:n logistiikkapalvelujen johtaja, sanoi: ”Olemme hyvillämme voidessamme tehdä historiaa yhdessä STILLin kanssa ja rakentaa jatkuvaa hedelmällistä yhteistyötä. STILLin kaltaisten yhteistyökumppanien kanssa voimme täyttää pätevästi ja turvallisesti kovat vaatimukset, joita asiakkaamme meille asettavat.”

Vaarallisten tavaroiden ja aineiden käsittelyn asiantuntijana ja täyden palvelun tarjoajana Chemion Logistik GmbH kattaa logistiikkapalvelujen koko kirjon kemianteollisuudessa ja sen oheisaloilla. Chemion toimittaa laitteet ja infrastruktuurin ja CHEMPARKissa se tarjoaa varastoinnin, välivarastoinnin, kuljetuksen ja lisäarvoa tuottavat palvelut, tuotannon logististen osien toiminnanohjauksen ja koulutuspalvelut. Yrityksen palveluksessa on 1000 työntekijää ja sillä on sivuliikkeet Leverkusenissa, Dormagenissa, Krefeldissä ja Duisburgissa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2014 120 miljoonaa euroa.

Suomessa STILL-trukit maahantuo Konekesko Oy

Lue seuraavaksi