Uutiset

Yleinen

SGN Agricenter laajentaa toimintaansa Kouvolaan

SGN Agricenter on avannut helmikuun alussa Kouvolaan maatalouskoneiden vähittäismyyntipisteen. Kouvolan toimipiste on osa Agritekin vähittäismyyntiketjua, joka toimii ennestään Tampereella ja Jyväskylässä. Konemyynnin lisäksi Agricenter Kouvola tarjoaa kattavat varaosapalvelut. Ensimmäisessä vaiheessa tuotevalikoimaan kuuluvat New Holland -koneet ja -varaosat, ja tulevaisuudessa tarjonta laajenee Case IH -, Kverneland – ja Joskin-tuotteisiin.

Liiketoiminta siirtyy Agricenterille Lappeenrannan ja Kouvolan entiseltä jälleenmyyjältä Kone-Sunilta 29.1.2014 tehdyn liiketoimintakaupan seurauksena. Toiminta jatkuu tutuissa tiloissa ja samalla henkilökunnalla Korjalankatu 3:ssa. Liiketoimintakauppaan ei kuulu Kone-Sunin Lappeenrannan toimipiste, joka jatkaa New Holland -varaosapisteenä, mutta Lappeenrannan uusien koneiden myynti hoidetaan Kouvolan Agricenteristä käsin.

Agricenter Kouvolan valikoimaan liitetään myöhemmin keväällä Case IH – ja Kverneland-tuotteet, jolloin Agritekin ja Agri-Hakan yhteistyö päättyy.

Koneiden huoltopalvelut hoidetaan myös tulevaisuudessa kokeneiden ja osaavien sopimushuoltajien kautta.

Koneet ja varaosat yhden katon alta

– Haluamme maahantuojana tarjota asiakkaillemme laadukkaan toimipisteen, josta asiakas saa yhdestä osoitteesta Agritek Oy:n parhaat tuotteet ja varaosat, kertoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Agricenterin asiakaskunta koostuu ammattiviljelijöistä, urakoitsijoista, kiinteistöhuoltoyrittäjistä ja metsänomistajista, mutta myös kiinteistönomistajista ja puutarha-alan harrastajista, jotka haluavat panostaa ammattitason laitteisiin.

Agritekin myyntiverkosto

32 myymälää kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta toimiva Agritek Oy on Suomen toiseksi suurin traktorimyyjä ja maahantuojista traktorimyynnin osalta suurin. Verkosto perustuu myös jatkossa ensisijaisesti yksityisiin jälleenmyyjiin ja sopimushuoltajiin.

Kaikkien Agricenterien toiminnasta vastaa jatkossa Harri Lindström, joka aloitti 13.1.2014 Tampereen toimipisteen vetäjänä.

 Lue seuraavaksi