Uutiset

Yleinen

Lännen Tractors Oy esittelee jälleen uutuuden, Lännen 8800G

Esittelyssä uusi voimakas pyöräkuormainkaivuri

Lännen Tractors Oy ensi-esittelee kotimaan osalta Lännen 8800G- mallinsa Okra-näyttelyssä. Nyt esiteltävä malli on järeä pyöräkuormainkaivuri, jossa on uusi, voimakas ja ulottuva kaivulaite. Suunnittelussa on voiman ja ulottuvuuden lisäksi haettu hyvää näkyväisyyttä ja erittäin selkeää käytettävyyttä. Lännen 8800G-mallin kaivulaitteesta on venttiilipöytä sijoitettu keskusrungon sisään ja näin on saatu huomattavasti aikaisempaa parempi näkyväisyys kaivulaitteelle ja tassuille. Puomisto on kapea, letkut ja putket menevät pääosin puomin sisällä. Näin on saatu aikaan kapeaksi rakennettu kokonaisuus, jota on helppo käyttää kun myös näkyväisyys on erinomainen. Näyttelyssä esitellään myös Lännen 8600E-malli.
Lännen- mallisto on tulevaisuuden tarpeisiin ja vaatimuksiin
Lännen Tractors Oy:n tuotteet mielletään tosityöhön tarkoitetuiksi. Asiakkaamme ovat viime vuosina oikeutetusti arvostaneet ja vaatineet tasapainoista kokonaisrakennetta eri työvaiheiden tarpeisiin. Lännen-koneissa on tämän takia kiinnitetty erityistä huomiota ketteryyteen ja maastokelpoisuuteen, jotta konetta voidaan tarvittaessa myös nopeasti ja joustavasti siirtää paikasta toiseen. Samoin keskeistä Lännen-pyöräkuormainkaivureissa on vahva ja tukeva perusrakenne, voimakas moottori ja oikein mitoitettu, voimakas voimasiirtolinja, mikä mahdollistaa malliston monipuolisen muunneltavuuden ja käytettävyyden eri käyttötarpeisiin, kunnallistekniikassa, alueurakoinnissa, linjanrakennuksessa, rakentamisessa ja ratatyössä.
Lännen Tractors Oy
Lännen Tractors on Pohjois-Euroopan yksi johtavista maa-, vesi- ja ympäristörakentamiseen erikoistuneiden koneiden, laitteiden ja palvelujen tuottaja. Yli 60 % Lännen Tractorsin tuotteista viedään Suomen rajojen ulkopuolelle. Yhtiöön kuuluu Suomen emoyhtiön lisäksi Ruotsissa toimiva tytäryhtiö Lännen Tractors AB sekä monitoimikoneita valmistava Lundberg Hymas AB. Lännen Tractorsin liikevaihto on noin 45 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 160. Lännen Tractors kuuluu suomalaiseen AVS-ryhmään, jonka liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yli 400
Lisätietoja
Valmistaja
LÄNNEN TRACTORS OY
www.lannentractors.com
Timo Huttunen Jan Aspvik
toimitusjohtaja myyntipäällikkö
puh. 020 7612 201 puh. +358 400 428 765
timo.huttunen@lannentractors.fi jan.aspvik@lannentractors.fi

Lue seuraavaksi