Uutiset

Yleinen

K-maatalous aloittaa Mepun kuivurien myynnin

K-maatalous-ketju aloittaa Mepu Oy:n viljankäsittelytuotteiden myynti- ja markkinointikanavana Suomessa lokakuun alussa. Ensimmäinen yhteinen esiintyminen on KoneAgria-näyttelyssä Jyväskylässä 8.-11.10.2014.

K-maatalous-kauppojen myyntiin tulevat Mepu-vaunukuivurien ja kiinteiden viljankuivurien lisäksi myös siilot, kuljettimet ja muut Mepun valmistamat ja edustamat viljankäsittelytuotteet. Yhteistyön taustalla on yhteinen selkeä tavoite palvella maatalousasiakkaita kehittämällä uusia ratkaisuja myös tulevaisuuden muuttuviin ja vaativiin tarpeisiin.

 ”K-maatalouden kattavan myyntiverkoston ja laajan tuotetarjonnan osana Mepun tuotteet ovat aiempaa paremmin asiakaskunnan saatavilla. Kauppiaat ja myyjät tuntevat paikalliset olosuhteet ja maatalousyrittäjät sekä heidän tarpeensa,” Mepu Oy:n toimitusjohtaja Jari Virtanen kertoo syistä yhteistyön alkamiselle.

 ”Mepun tuotantokapasiteetti sekä kattava ja nykyaikainen tuotevalikoima mahdollistavat kasvun markkinoilla. Samalla pystymme vastamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin” sanoo Rautakeskon tuoteryhmäpäällikkö Mikko Marttila.

 Suomalaiseen K-maatalous-ketjuun kuuluu 81 kauppaa, joiden toiminnasta vastaa paikallinen K-maatalouskauppias. Vahvuuksia ovat paikalliseen ympäristöön sopeutettu toiminta ja K-maatalouden vahvat asiakkuusohjelmat. Asiakkuusohjelmiin kuuluvat kasvinviljelyyn erikoistunut Viljelyohjelma, konekaupan Toimiva Kone, jossa on huomioitu koko koneen elinkaari sekä jälkimarkkinoinnin tarpeet ja karjatilojen tarpeisiin kehitetty Karjatilaohjelma. Asiakkuusohjelmilla tarjotaan viljelijöille tehokkaita ja valmiita ratkaisuja.

 Mepu Oy on vuonna 1952 perustettu yritys, joka toimii Yläneellä Pöytyän kunnassa Varsinais-Suomessa. Yhtiöllä on tehdas myös Pyhärannassa. Vuoden 2013 liikevaihto oli 16,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä on noin 85 henkilöä.

TP

 

Lue seuraavaksi