Uutiset

Yleinen

BORPower vähentää kitkaa moottorissa

BorPower hyödyntää nano-kristalliluonnetta ja sen erittäin pienet hiukkaset, booritimanttijauhe ja nanoboori auttavat vähentämään moottorin sisäistä kitkaa ja kulumista. Lisäaine muodostaa moottorin metallisille pinnoille kovan, ohuen pinnoitteen ja muodostaa alustaan liukuvaikutuksen, kuten laakereissa. Tämä vähentää moottorin sisäistä kitkaa, lisää hevosvoimaa ja vähentää polttoaineen kulutusta, hiilidioksidi- ja muita päästöjä.

”BorPower muodostaa boorimetalliliukukalvon moottoriin, joka tarjoaa pitkäaikaisia, kuumuutta kestävän suojan vähentäen moottorin kitkaa ja kulumista kaikissa olosuhteissa. Moottorin teho lisääntyy jopa kymmenen prosenttia.

Pienemmän kitkan ansiosta moottori tarjoaa paremman suorituskyvyn, mutta myös vähentää polttoaineen kulutusta jopa 15 prosenttia ja vähentää siten myös moottorin melua. Kun kitkaa on vähemmän, moottori käy alhaisemmalla lämpötilalla, joka pitää moottoriöljyn paremmassa kunnossa.

Boori on tunnettu high-tech voiteluaine, joten moottoriöljy vaihdon jälkeen on kuten normaali jäteöljy, eikä se edellytä erikoiskäsittelyä.

BorPower lisätään esimerkiksi autoon öljynvaihdon jälkeen ajolämpimään moottoriin ja tämän jälkeen moottorilla ajetaan välittömästi 25-30 kilometriä, jotta tehoaine leviää moottoriin kauttaaltaan. Vaikutus kasvaa 800 kilometrin ajoon saakka.


Lue seuraavaksi