Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Trucks ottaa käyttöön Volvo Pay -mobiilimaksun

Volvo Pay -aplikaatio

Volvo Trucks tuo markkinoille uuden maksutavan Volvo Action Service -tiepalvelukorjauksiin. Volvo Trucksin asiakkaat voivat nyt käyttää digitaalista Volvo Pay -maksuratkaisua palveluiden hyväksymiseen ja turvalliseen maksamiseen älypuhelimella. Volvo Pay toimii 7.2.2022 alkaen Volvo Action Service sekä Renault Trucks 24/7 -tiepalvelukorjauksiin Volvo Truck Center -toimipisteiden alueilla.

”Maksun valtuutuksen odottaminen voi vaikuttaa ajoneuvon käyttöasteeseen. Uusi Volvo Pay -palvelu ratkaisee tämän haasteen. Korjaustehtävä päästään aloittamaan välittömästi ja ajoneuvon valmistuminen nopeutuu”, Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm kertoo. 

Volvo Pay:n avulla maksaminen on turvallista, tilitietoja ei tallenneta ja asiakkaat voivat itse hallita kustannuksia. Huolto- ja korjauspalvelut voidaan aloittaa heti ilman luotonvalvontaa tai erillistä maksutakuuta. Volvo Pay -maksupalvelu toimii myös autonvuokrauksiin.  

Asiakkaan ottaessa yhteyttä Volvo Action Service (VAS) tai Renault Trucks 24/7 -tiepalveluihin, tarjotaan maksutakuun varmistamiseksi ja korjauslaskun maksamiseksi Volvo Pay -maksupalvelua. Palvelua voi käyttää VISA, Mastercard ja American Express -maksukorteilla.

Volvo Trucksin asiakkaat voivat tällä hetkellä käyttää Volvo Pay -maksupalvelua Suomessa Volvo Truck Center -toimipisteiden alueilla. Lisäksi palvelu on käytössä Norjassa, Espanjassa, Belgiassa, Tanskassa sekä Ruotsissa ja pian se laajenee myös muille valituille Euroopan markkinoille.Lue seuraavaksi