Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja korjaamot palvelevat normaalisti

Volvo-Group-Trucks-Operation_ tukivarasto

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja asiantunteva huoltoverkosto ovat kuljetusyritysten tukena myös poikkeustilanteessa. Kaikki Suomen Volvo huoltokorjaamot palvelevat kuten normaalisti ja Volvo -varaosien saatavuus on edelleen erinomaisella tasolla. Käyttöastetta maksimoi Aidot Volvo Varaosat. Kun Volvo-osat asennetaan valtuutetulla korjaamolla, niillä on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa myös seurannaisvauriot.

Tommy Lindholm
Jälkimarkkinointijohtaja Tommy Lindholm, Volvo Finland Ab

”Aika on haastava, mutta myös tässä tilanteessa kuljetusyritykset voivat luottaa siihen, että Volvo korjaamoverkosto toimii. Tuemme ja myötävaikutamme osaltamme siihen, että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös vallitsevissa poikkeusolosuhteissa niin normaalisti kuin mahdollista”, Volvo Finlandin jälkimarkkinointijohtaja Tommy Lindholm sanoo.

Volvo kuorma-autojen kaikki Suomen 28 korjaamoa ympäri Suomen palvelevat tavalliseen tapaan ja työturvallisuudesta ja hygieniasta huolehditaan tarkasti. Turvallisuus on Volvolla kaiken toiminnan lähtökohta ja ydinarvo.

Aidon Volvo Huollon takuuna on pätevät mekaanikot, jotka käyttävät ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Käyttämällä Aitoja Volvo Varaosia voidaan taata paras mahdollisen käyttöaste Volvo kuorma-autolle riippumatta siitä, minkä mallisella kuorma-autolla ajaa tai milloin se on hankittu.

Takuulla tien päällä: Volvo varaosilla kahden vuoden täystakuu

Luottamalla Aitoihin Volvo Varaosiin kuljetusyritys voi olla varma siitä, että kuorma-auton ominaisuudet säilyivät muuttumattomina. Samalla Volvon alkuperäisosat ovat takuu auton toimintavarmuudelle ja pitkälle iälle. Kaikilla Aidoilla Volvo Varaosilla on kahden vuoden takuu, kun osat asennetaan Volvo huoltokorjaamolla. Volvo Trucks antaa saman takuun myös työlle ja vastaa lisäksi asennettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Varaosien saatavuus on hyvä

Volvo kuorma-autojen varaosasaatavuus on kaikilla Volvo Trucks huoltokorjaamoilla jo lähtökohtaisesti korkealla tasolla, niin myös tällä hetkellä ja poikkeustilanteesta huolimatta. Jos varaosaa ei löydä suoraan hyllystä, se toimitetaan Volvon tutulla tehokkuudella Euroopan keskusvarastosta tai Vantaalla sijaitsevasta uudesta tukivarastosta pääsääntöisesti seuraavaksi aamuksi kaikkialle Suomeen.

Suorituskykyä ja tuottavuutta edullisesti Volvo Classic Varaosilla

Classic Volvo Trucks

Kun kuorma-autolla on kilometrejä mittarissa, merkkihuollon osaamisen ja aitojen varaosien luotettavuuden merkitys kasvaa. Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Ne ovat Aitoja Volvo Varaosia tutulla kahden vuoden täystakuulla, mutta hinnaltaan vähintään kaksikymmentä prosenttia edullisempia. Hintaetu koskee varaosia, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on vähintään viisi vuotta. Valikoima kattaa tällä hetkellä yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta.

Lue myös: Volvo Classic varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien tuottavuuden

Lue seuraavaksi