Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Classic varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien tuottavuuden

Classic Volvo Trucks

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Ne ovat Aitoja Volvo Varaosia tutulla kahden vuoden täystakuulla, mutta hinnaltaan vähintään kaksikymmentä prosenttia edullisempia. Hintaetu koskee varaosia, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on vähintään viisi vuotta.

”Myös vanhemmat Volvo kuorma-automallit ansaitsevat parhaan mahdollisen huollon ja parhaat mahdolliset varaosat. Näin laadukas kalusto pysyy kunnossa, jolloin se palvelee kuljetustehtävissä omistajaansa tehokkaasti, taloudellisesti ja luotettavasti”, sanoo Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm.

Volvo Classic Varaosat ovat Aitoja Volvo Varaosia, jotka on tarkoitettu vanhemmille kuorma-automalleille. Tyypillinen asiakas on käytetyn kuorma-auton toinen tai kolmas omistaja, joka haluaa varmistaa kalustonsa suorituskyvyn ja käyttöasteen Volvo laadun avulla.

Valikoima kattaa tällä hetkellä yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta. Täydelliset moottorit, vaihteistot tai ohjaamot eivät ole mukana Volvo Classic Varaosa -edussa.

Aito Volvo Varaosien kahden vuoden täystakuu koskee myös Volvo Classic Varaosia. Takuu kattaa Volvon asentamat varaosat, työt ja seurannaisvaikutukset ilman kilometrirajoituksia, eli se tarjoaa parhaan mahdollisen turvan Volvo kuorma-auton omistajalle.

”Kun kuorma-autolla on kilometrejä mittarissa, merkkihuollon osaamisen ja aitojen varaosien luotettavuuden merkitys kasvaa. Volvo Classic varaosat tarjoavat Volvo laatua mutta edullisempaan hintaan. Mikäli on halua hoitaa kuljetuksia vanhemmalla kuorma-automallilla taloudellisesti ja tehokkaasti, me voimme auttaa”, Lindholm toteaa.

Lue myös: Volvolta seuraavan sukupolven raskaat kuorma-autot

Lue seuraavaksi