Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo FH on International Truck of the Year 2014

Truck of the year 2014 Volvo FH

Miltei päivälleen vuosi julkaisunsa jälkeen on Volvo FH voittanut International Truck of the Year 2014 –palkinnon. Kilpailun raati koostuu eurooppalaisista kuljetusalan toimittajista, jotka edustavat 25 lehteä ympäri Eurooppaa. Volvo Trucksin toimitusjohtaja Claes Nilsson vastaanotti palkinnon juhlallisessa tilaisuudessa Moskovan Comtrans-näyttelyssä syyskuun alussa.

”Volvo Trucks on valmistanut täysin uuden raskaan kuorma-auton. Sen innovatiivinen ohjaamo, korkean teknologian komponentit voimansiirtolinjassa ja edistyneet huoltoratkaisut asettavat uuden tason kuljetusalalle”, summasi International Truck of the Year –raadin puheenjohtaja Gianenrico Griffini voiton taustoja.

Tämä on kolmas kerta kun Volvo FH –malli on voittanut International Truck of the Year –palkinnon. Se korjasi voiton myös vuosina 1994 ja 2000.

”Olemme palkinnosta otettuja ja onnellisia. Kun julkaisimme uuden FH-kuorma-auton syyskuussa 2012, väitimme, että se rikkoo rajoja siinä mitä ensiluokkainen kuorma-auto voi tarjota. International Truck of the Year –palkinto vahvistaa, että Volvo FH lunastaa tämän lupauksen”, sanoo Claes Nilsson.

Lue seuraavaksi