Uutiset

Kuljetuskalusto

Vistema laajenee ja monipuolistuu

Pehycon Vistemalle

Ajopiirtureiden huollosta kokonaisvaltaiseksi raskaan kaluston huoltotaloksi laajentunut Vistema jatkaa kasvuaan. Alppilan Autohuolto-konserniin kuuluva Vistema on ostanut Keravalla toimivan raskaan kaluston korjaamon Pehycon Oy:n koko osakekannan.

Pehyconin kauppa vahvistaa reippaassa kasvussa olleen Visteman toimintaa merkittävästi. Vistema on tunnettu entuudestaan muun muassa Iveco-merkkihuoltona ja järjestelyn myötä yrityksessä vastataan entistä paremmin kasvavan asiakaskunnan tarpeisiin. Pehyconilla on puolestaan alalta yli 20 vuoden kokemus, yhtiö toimii uusissa 1500 m2:n toimitiloissa Keravan logistiikka-alueella Lahdentien kupeessa. Yhtiössä työskentelee yhteensä 14 ammattilaista ja liikevaihtoa kertyi viime tilikaudella 1,7 miljoonaa euroa.

Pehycon on valtuutettu MAN-huolto ja toimii lisäksi Visteman tavoin monimerkkihuoltona.

”Olemme kuunnelleet asiakkaitamme herkällä korvalla ja pyrkineet ripeästi kehittämään palveluamme asiakkaiden odotusten suuntaan. Pehyconin myötä saamme lisää resursseja ja alueellista kattavuutta, joita meiltä on toivottu. Pehyconissa on myös erinomaista ammattitaitoa, joka täydentää hyvin palvelusalkkuamme”, sanoo liiketoimintajohtaja Matti Kuokkanen Vistemasta

Samanaikaisesti Vistema on tehnyt sopimuksen myös Fiat Group Automobilen kanssa Fiat Professional-kevyiden hyötyajoneuvojen huoltotoiminnan käynnistämisestä. Ratkaisu on osa Alppila-yhtiöiden monen merkin strategiaa. 

Lue seuraavaksi