Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho selkeyttää toimintaa Turussa ja Oulussa

Kaupalla halutaan selkeyttää asiakkaan näkemystä Veho Hyötyajoneuvoista, mahdollistaa yhteisten järjestelmien hyödyntäminen sekä luoda edellytykset toiminnan tehostamiselle. Liiketoimintakaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia Oulussa eikä Turussa. Sisu Auto Huoltopalveluiden henkilöstö siirtyy Veho Groupiin vanhoina työntekijöinä.

Veho Group Oy Ab:n mittavat, vuonna 2007 tehdyt investointipäätökset hyötyajoneuvojen huoltopalvelujen monimerkkiverkoston kehittämiseksi tullaan saattamaan päätökseen vuoden 2010 loppuun mennessä. Verkostossa on käynnissä laaja henkilöstön koulutus ja samanaikaisesti saatetaan verkosto vastaamaan Mercedes-Benz standardeja myös tilojen, laitteiden ja ulkoisen ilmeen osalta.

Veho Hyötyajoneuvot laajensi huoltoverkostoaan ostamalla Sisu Auto Huoltopalvelut Oy:n vuonna 2007, ja palvelee näin maanlaajuisesti Mercedes-Benz-, Mitsubishi Canter -, Sisu-, ja Renault -asiakkaita. Uudet palvelukeskukset tuovat palvelut lähelle asiakaskuntaa kautta koko Suomen ja samalla pystymme takaamaan korkeatasoisen ja tasalaatuisen palvelun asiakkaillemme paikkakunnasta riippumatta.Veho Hyötyajoneuvojen oma huoltoverkosto käsittää näiden investointien valmistuttua 16 pistettä viidellätoista eri paikkakunnalla.
Näissä keskuksissa toimii myös Vehon hyötyajoneuvomyynti muutamaa paikkakuntaa lukuunottamatta.

Vehon Hyötyajoneuvokeskus avattiin Oulussa 3.10.2008. Saman katon alla toimivat nyt Mercedes-Benz – ja Mitsubishi-myynti ja kattavat monimerkkikorjaamopalvelut. Sisu-Auto Oy ja LT Finland Oy toimivat samassa kiinteistössä vastaten Sisu- ja Renault –kuorma-autojen myynnistä. Oulun hyötyajoneuvokeskuspalvelee koko Pohjois-Suomen asiakaskuntaa.

Uudisrakennus Veho Hyötyajoneuvokeskus Turun alueella on myös jo käynnistänyt vastaavat toimintonsa tänä syksynä. Turun toimipiste Liedon Tuulissuolla, Loukinaistentie 10:ssä, palvelee 3500 neliön tiloissa 50 kuorma-autoalan ammattilaisen voimin koko Lounais-Suomen asiakaskuntaa.

Lue seuraavaksi