Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho myy Vaasan alueen pakettiautoliiketoiminnan Käyttöautolle

Syyskuun alusta alkaen Käyttöauto alkaa myydä myös Mercedes-Benz -pakettiautoja ja kevyitä kuorma-autoja, joiden myynnistä Vaasassa on vastannut Veho Oy Ab. Käyttöauto on jo aikaisemmin vastannut Mercedes-Benzin paketti- ja kuorma-autojen huollosta Vaasan alueella.

”Mercedes-Benz -hyötyautojen edustus tuo Käyttöautolle merkittävän lisän kuljetusautojen kategoriaan. Vehon palveluksessa ollut henkilökunta siirtyy Käyttöauton palvelukseen”, kertoo Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala

”Varmistaaksemme Mercedes-Benzin pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen menestyksen jatkossakin Vaasan alueella on tärkeää, että myynti ja huolto ovat osaavissa käsissä ja molemmat osa-alueet ovat saman hyvän toimijan käsissä. Aiemmat pitkäaikaiset hyvät kokemukset Käyttöauton kanssa mahdollistivat yhteistyön syventämisen myös tällä osa-alueella. Kuorma-autojen myynti tapahtuu jatkossakin Vehon oman verkoston kautta”, kertoo Vehon kuorma- ja linja-auto liiketoiminnan johtaja Rami Keinänen.

Käyttöautolla on entuudestaan Audi-, BMW-, Mercedes-Benz-, Seat- ja Volkswagen-henkilöautomyynti sekä hyötyautokategoriassa Volkswagen-pakettiautot sekä Volvo- ja Renault-kuorma-autot. Yritys työllistää Vaasassa Rantamaantiellä runsaat 100 autoalan ammattilaista.

Lue myös: Uudet Volvo-kuorma-autot Suomen ensiesittelyssä 27 paikkakunnalla syyskuussa

Lue seuraavaksi