Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvot – verkosto laajenee ja uudistuu

Jyväskylässä ja Seinäjoella Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter –pakettiautoja ja Mercedes-Benz -kuorma-autoja sekä Fuson Canter –mallistoa.

Valtuutetut monimerkki korjaamot molemmilla paikkakunnilla palvelevat kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi SISU kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa, sekä Renault Trucks asiakkaita Seinäjoella.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen henkilöstö. Yhteensä tiloja on Jyväskylässä n. 2000 neliötä ja Seinäjoella n. 2600 neliötä korjaamon ja myynnin osalta. Seinäjoen korjaamotiloihin tulee myös erillinen kolarivaurio-korjaamo. Jyväskylä avautuu maaliskuussa ja Seinäjoen toimipiste kesäkuussa.

Syksyllä 2012 valmistuu Raaseporin toimipiste

Raaseporissa Veho Hyötyajoneuvojen valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee huolto- ja varaosapalveluissa Mercedes-Benz, Fuso Canter ja SISU asiakkaita. Huolto-palveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen henkilöstö, täysin uudelleen varustellussa, n 1500 neliön palvelukeskuksessa. Korjaamon yhteyteen tulee myös erillinen raskaankaluston pesulinja. Raaseporin toimipiste avautuu syyskuussa.

Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajanmukaisiin välineisiin ja toimiviin uusiin tiloihin takaavat nykyaikaisen, asiakaslähtöisen ja ammattimaisen myynti- ja huoltopalvelun.

Palvelujen tuomisella lähelle asiakasta ja laajoilla aukioloajoilla helpotetaan huolto- ja korjaustoiminnan suunnittelemista ja ajoittamista.

Veho Hyötyajoneuvojen uudet toimitilat palvelevat asiakkaitaan kuutena päivänä viikossa laajoilla aukioloajoilla. Lisäksi palveluun kuuluu mm. 24h Service -huoltoauto ja kaikki CharterWay-palvelut.

Lue seuraavaksi