Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvot avasi Jyväskylässä täydenpalvelun toimintakeskuksen

Jyväskylässä Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter –pakettiautoja ja Mercedes-Benz -kuorma-autoja sekä Mitsubishi Fuson Canter –mallistoa.

Lisäksi monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Sisu kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa. Asiakaspalvelu tapahtuu viitenä päivänä viikossa ja mahdolliseen lauantai aukioloon tullaan vastaamaan asiakastarpeiden mukaisesti. Lisäksi palveluun kuuluu mm. 24h Service, täydellisesti varustettu jarrudynamometri sekä tulevaisuudessa myös hyötyajoneuvojen vuokraustoiminta VehoRent –palvelun kautta.

Samassa osoitteessa palvelevat myös autokatsastus ja raskaankaluston pesupalvelun ammattilaiset sekä laadukas lounasravintola. Asiakkaan kannalta on kyseessä siis todellinen palvelukeskus.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen 13 hengen henkilöstö. Yhteensä tiloja on n. 2200 neliötä korjaamon ja myynnin osalta. Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajanmukaisiin välineisiin ja toimiviin uudistettuihin tiloihin takaavat nykyaikaisen myynti- ja huoltopalvelun.

MN

Lue seuraavaksi