Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvojen uusi asiakaspalvelukeskus Kouvolaan

Veho Hyötyajoneuvot on panostanut viime vuosina voimakkaasti oman koko maan laajuisen myynti- ja huoltoverkoston kehittämiseen. Uusimmat toimitilat ovat valmistuneet tammikuussa Kouvolaan. Korjalan teollisuusalueella osoitteessa Koriansuora 15 sijaitseva hyötyajoneuvokeskus tarjoaa asiakkailleen yhden luukun periaatteella myynti-, huolto- ja varaosapalveluiden lisäksi myös CharterWay Rent -autonvuokrauspalvelut.

Uudet modernit 1500 m²:n kokoiset toimitilat nostavat asiakaspalvelun tasoa entisestään Kouvolan alueella. Sijainti on erinomainen 6-tien läheisyydessä Korjalan teollisuusalueella.

Asiakkaita palvellaan viihtyisissä tiloissa ja huollon käytössä on nykykalustolle mitoitetut neljä raskaan kaluston läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa, joista yhdessä on katsastusvalmiudet. Lisäksi pakettiautoille on omat huolto- ja korjauspaikat. Lähes kahden hehtaarin tontilla on tilaa liikkua turvallisesti isoimmillakin kuorma-autoyhdistelmillä.

”Kouvolan uusi hyötyajoneuvokeskus on merkittävä investointi, jolla on suuri positiivinen merkitys alueen asiakkaiden palvelun tasoon. Mercedes-Benz on saavuttanut pitkäjänteisen työn ansiosta hyvän aseman Kaakkois-Suomen alueella ja nyt mahdollisuudet myynnin sekä huoltopalveluiden kehittämiseen nousevat uudelle tasolle. Aiemmin Kouvolassa myynti ja huolto toimivat eri osoitteissa, mutta nyt kun toiminnot on saatu saman katon alle, tehostuu tekeminen oleellisesti, kertoo Veho Hyötyajoneuvojen Kaakkois-Suomen alueen myyntipäällikkö Juha-Pekka Kovanen.

Kouvolan uudella hyötyajoneuvokeskuksella on ollut positiivinen vaikutus myyntiin jo ennen kuin muutto saatiin tehtyä. ”Sen on huomannut asiakkaiden suhtautumisessa ja jopa kauppojen määrässä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä siihen, että Veho ja Mercedes-Benz investoivat ja panostavat asiakaspalveluun. Tältä pohjalta on hyvä lähteä vahvistamaan Mercedes-Benzin osuutta”, Veho Hyötyajoneuvojen Kouvolan myyntipäällikkö Pekka Vesanen toteaa.

Ammattitaitoinen henkilökunta puhaltaa yhteen hiileen

Uudet toimitilat ovat tärkeä asia palvelutason nostamisessa entisestään, mutta kaikkein tärkein voimavara on osaava ja motivoitunut, yhteen hiileen puhaltava henkilökunta. ”Meillä on Kouvolassa erittäin ammattitaitoinen porukka, jolla on hyvä joukkuehenki. Ja henkilökunnan määrää on jo kasvatettu muuton yhteydessä. Nyt asiakkaita palvelee huolto- ja varaosa-asioissa yhteensä jo 14 ammattilaista. Myös huollon pitkät palveluajat ovat asiakkaiden mieleen: arkisin palvelemme klo 7.30-21.00 ja lauantaisin klo 7.30-15.30. Mercedes-Benz-hyötyajoneuvojen lisäksi toimimme Sisu kuorma-autojen merkkihuoltona sekä huollamme muutakin kalustoa. Olemme myös Puolustusvoimien strateginen kumppani, mikä asettaa tiukat laatukriteerit toiminnallemme”, Kouvolan huoltopäällikkö Arto Lassi sanoo.

Jatkuvaa koulutusta ja huippuunsa hiottua varaosalogistiikkaa

Veho tunnetaan siitä, että asiakasta kuunnellaan, toiminta on joustavaa ja kalustosta pidetään huoli sen koko elinkaaren ajan. ”Panostamme huoltohenkilökunnan jatkuvaan koulutukseen yhdessä Mercedes-Benzin kanssa. Tätä toimintaa varten Veholla on uusi koulutuskeskus Vantaan Koivuhaassa ja lisäksi koulutuksia pidetään paikan päällä toimipisteissä. Myös tehokkaasti toimiva varaosalogistiikka on ratkaisevassa roolissa korkeassa asiakastyytyväisyydessämme”, Etelä-Suomen aluehuoltojohtaja Jussi Jalonen kertoo.

Lue seuraavaksi