Uutiset

Kuljetuskalusto

VBG:ltä alleajosuoja säädettävillä varsilla

Uusi EUFA on markkinoiden ensimmäinen säädettävä alleajosuojajärjestelmä, joka sallii palkin varren helpon säädön peruskomponentteja käyttäen. 

Kokonaisten ajoneuvojen hyväksymisvaatimukset ovat tehneet yksittäisille ajoneuvojen korinrakentajille mahdottomaksi jatkaa omavalmisteisten alleajosuojien asentamista ilman kalliita sertifiointeja. Siksi VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT on tuonut markkinoille EUFA (Endplate Underrun Protection Foldable and Adjustable) alleajosuojan, jossa varret ovat säädettävissä sopivaksi eri asennuskorkeuksille. EUFA-alleajosuoja on asennuksen kannalta erittäin joustava ja palkin varren pituus voidaan helposti muuttaa vastaamaan haluttua asennuskorkeutta. 

Toimitetaan hammastamattomana tai asennuslevyillä

EUFA on saatavana hammastamattomana versiona, jossa on kolme erilaista rei’itettyä asennuslevyä ja palkki, varret ja tasapainotusjouset asennettavaksi asiakkaan toivomusten mukaan. EUFA-alleajosuojan etuna on, että varret voidaan säätää sopimaan eri asennuskorkeuksille. Se sopii useimmille ajoneuvotyypeille, rungon leveyksille ja asennusvaatimuksille.

Täyttää kaikki vaatimukset

EUFA on perusteeellisesti testattu ja täyttää kaikki kansainväliset ulottuvuus ja lujuusvaatimukset ECE R58 Rev 2 mukaan. Näin ajoneuvojen päällirakentajille on tarjolla joustavampia ratkaisuja rajoitetulla määrällä komponentteja ja kuljetusliikkeet hyötyvät siitä, että tuote tulee jatkuvasti hyväksytyksi määräaikaiskatsastuksessa.

Tuote on räätälöity VBG:n olemassa oleville päätylevy- ja vetopalkki ohjelmaan sopivaksi. Rei’itetyt asennuslevyt ovat saatavissa Scania ja Mercedes (50 x 50), Volvo ja Renault (50 x 60) sekä Iveco (45 x 45) -malleille. Kuten muillakin VBG komponenteilla, EUFA:lla on ainutlaatuinen sinkkimangaanifosfatoinnilla, ED käsittelyllä ja kestävällä pulveripinnoituksella toteutettu korroosiosuojaus, joka mahdollistaa alhaiset kokonaiskustannukset ja pitkän käyttöiän.

Lue seuraavaksi