Uutiset

Kuljetuskalusto

Varaosatoimijan resepti – Palvelu ja oikea hintataso

 ”Nostamme palvelutasoa muun muassa pitkillä aukioloajoilla”, summaa Mäkelä, jonka mukaan arkisin liike on avoinna 08-18.00 välisenä aikana. Lauantaisin asiakkaiden tarpeisiin vastataan 09.-13.00 välillä.

Mäkelän mukaan lauantain aukiolo on vastaanotettu asiakaskunnassa erittäin myönteisesti, koska lauantai on edelleen monelle pienyrittäjälle se tärkein auton huoltoaika. Nopeaan osatarpeeseen luvataan vastata normaalien aukioloaikojen ulkopuolella toimivalla päivystyksellä.

Raskassarja-ketjun ansiosta uudella toimijalla on valmiit kanavat useaan eri tavarantoimittajaan, mikä taasen takaa laajan tuotevalikoiman. Mäkelän mukaan hyllyjen kätköistä löytyy niin premium-luokan huippuosia kuin edullisempia tarvikeosiakin. Tällä hetkellä varasto pitää sisällään noin 5000 nimikettä, joskin määrää kasvatetaan jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

”Ketjuyhteistyön ansiosta meillä on myös valmis ja käytössä hyväksi havaittu tietojärjestelmä, jonka avulla varaosien etsintä helpottuu erittäin paljon”, summaa Mäkelä toivottaessaan asiakkaat tervetulleeksi uuteen myymälään.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi