Uutiset

Kuljetuskalusto

VAMU osaksi Raskassarja-ketjua

Vamu Oy liittyi Raskassarja-ketjuun

Mustasaaren kunnassa Lintuvuoren teollisuusalueella sijaitseva Ab VAMU Truckservice & Parts Oy on liittynyt valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun.

Vuonna 2010 perustetulla, kuusi henkilöä työllistävällä yrityksellä on varaosaliike ja korjaamo, jotka toimivat noin 600 neliön tiloissa. Varaosamyynnin lisäksi VAMU tekee raskaaseen kalustoon, eli kuljetuskalustoon ja maansiirtokoneisiin liittyviä korjauksia, huoltoja sekä rengastöitä ja -myyntiä. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös hydrauliikkatyöt ja -letkujen valmistus. Korjaamossa on kaksi moduulimittaista läpiajettavaa kaistaa.

Raskassarja-ketjuun liittymisen myötä VAMU:n tuotevalikoimiin tulivat Raskassarja-merkkituotteet ja muut ketjun edustamat varaosat ja tarvikkeet. Yritys toimii nyt myös yhtenä Raskassarja-nettitilausjärjestelmän tavarantoimittajana asiakkaille.

Raskassarja-ketjussa on nyt 18 raskaan kaluston varaosamyymälää ja 12 raskaan kaluston korjaamoa. Raskassarja-ketju työllistää noin 200 ihmistä. Vuonna 2012 ketjuun kuuluvien yritysten liikevaihto oli 49,5 miljoonaa euroa.

Lue seuraavaksi