Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi panssaroitu Sisu

Sisu Auto on pitkäaikainen panssaroitujen sotilasajoneuvojen toimittaja. 1980-luvulla Sisu esitteli panssaroidun miehistönkuljetusajoneuvon, Sisu Pasin, joka on edelleen useiden asevoimien operatiivisessa käytössä. Lujatekoisesta muodosta ja käytännöllisyydestä huolimatta, Pasit ovat vääjäämättä lähestymässä elinkaarensa loppua. Vastauksena tähän, Sisu Auto esittelee nyt modernin, edeltäjänsä saappaat täyttävän miehistönkuljetusajoneuvon, Sisu GTP:n.

Liikkuvuus

Auto on varustettu erillisjousituksella ja tasauspyörästöjen lukoilla, mitkä takaavat sille ominaisuudet, joilla se selviää lähes millaisesta maastosta tahansa. Auton kantavuus off-road olosuhteissa voi olla suojaustasosta riippuen aina 4 500 kilogrammaan asti.

Monipuolisuus

Sisu GTP kattaa laajan kirjon käyttötarpeita. Erilliset runko- ja korirakenteet takaavat verrattoman monipuolisuuden, mahdollistaen näin useita käyttövaihtoehtoja, sekä vaivattomat huoltomahdollisuudet, jopa kenttäolosuhteissa.

Selviytymiskyky

Sisu Autolla on pitkä kokemus panssaroitujen ajoneuvojen valmistuksesta ja niiden toimittamisesta ankarimpiin tehtäviin. Lukuisten Sisu Pasien lisäksi panssaroidut Sisu 8×8:t palvelevat YK:n operaatiossa Libanonissa ja ovat palvelleet aiemmin NATO-johtoisessa operaatiossa Afganistanissa.

Sisu GTP:n suojausominaisuudet perustuvat edellä mainittujen ajoneuvojen toimituksista saatuihin kokemuksiin. Modulaarinen rakenne mahdollistaa operaatiokohtaisen suojausratkaisun. Suojaustasoa voidaan korottaa tarvittaessa lisäosilla tai vaihtamalla komponentteja toisiin.

Uudella Sisu GTP:llä Sisu Auto pystyy vastaamaan liikkuvuuden, monipuolisuuden ja selviytymiskyvyn haasteisiin.

Lue seuraavaksi